VIDEO - Specialiștii ne vorbesc despre spirulina vie, alimentul minune

Spirulina vie supranumită alimentul minune, are proprietați nutritive deosebite. Un gram din această algă marină are efectul unui kilogram de legume proaspete.

Author: Iulian Ciurea marți 23 martie 2021 , 13:50

spirulina vie
Spirulina vie are nenumărate beneficii, explică specialiștii[Sursa foto: spirulinavie.business.site]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Spirulina este una dintre cele mai vechi forme de viata de pe pamant iar efectele ei sunt pur si simplu miraculoase.

„Este o alga marina, albastru-verzuie, cu proprietati benefice dovedite clinic si in aceasta perioada in acre se cauta metode adjuvante de descoperire a surselor alimentare, iata ca spirulina revine in atentie si revine in atentie sub forma de aceasta spirulina vie, care este de fapt spirulina de baza, pe care o cunoastem, care poate fi crescuta in niste microferme, sa le spunem”, spun specialiștii.

Alimentul minune, spirulina vie, consumată în stare proaspătă

Spirulina vie trebuie consumata asa cum ii este si numele: in stare proaspata. 1 singur gram din aceasta alga marina are efectul unui intreg kilogram de legume proaspete.

„Aare capacitatea de oxigenare comparativa cu 50 de plante in acelasi timp.

Deci iata in primul rand ar fi o sursa de oxigenare a mediului in care traim, o sursa de curatare a aerului. Sa nu uitam ca are putere acvatica, are puterea strafundului de mare, adica e o sursa foarte importanta de zinc, o sursa de minerale de buna calitate”, spun specialiștii.

„Are inmagazinata foarte multa superoxidismutaza, aceasta este o substanta care lupta efectiv cu tot ce inseamna atacatori ai peretului, ai membranei celulare, pentru ca atunci cand membrana celulara este afectata, este ca o poarte, practic, de intrare a microorganismelor patologice in organism si practic e a se va opune acestei lezari a peretelui si are capacitatea antioxidanta foarte mare”, spun specialiștii.

Specialiștii ne spun cum să conusmăm spirulina vie, alimentul minunte

Spirulina era bogata nu doar in vitamine si antioxidanti, ci contine si foarte multe minerale. In plus, acest supra-aliment este considerat a fi unul antianemiant.

Insa ca orice lucru bun, trebuie consumat conform recomandarilor.

„Ideal ar fi sa fie amestecata cu alimente reci, deci o supa rece, cu o salata rece, un iaurt rece sau peste o salata de fructe. E un gram,deci gustul practic al acelui produs nu va fi alterat, oricum are un gust placut de verdeata. Si nu vrem temperaturi mari, care sa o modifice termic, adica sa ii modifice proprietatile, pentru ca vorbim si de o cantitate mare de enzime si-atunci mineralele si enzimele raman integre la temperatura camerei”, spun specialiștii.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si