Anul acesta celebra stațiune Băile Felix detronează Mamaia și Costinești, renumite pentru distracție și petreceri până dimineață.

Citește și: Când se vopsesc ouăle de Paște în 2024? Tradiții pentru Săptămâna Mare

Stațiunile cu ape termale au devenit cele mai căutate pentru vacanța de Paște și 1 Mai, iar la Băile Felix s-au făcut rezervări încă din toamnă.

Stațiunea din județul Bihor este urmată în clasamentul celor mai căutate destinații pentru minivacanță de Mamaia și Călimănești Căciulata.

Stațiunea cu ape termale, preferată de români în mini-vacanța de 1 Mai și Paște 

Deși prețurile au crescut considerabil față de anul trecut, în bazinele din Băile Felix va fi distracție la fel ca pe plajele de la mare.

Investițiile în spațiile de cazare și bazele de tratament i-au convins pe români să facă rezervări cu multe luni înainte la acest complex.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

"Este deja totul ocupat. Noi încă din luna noiembrie am pus în vânzare pachetele de 1 Mai și de Paști. A fost o cerere mare, astfel că avem ocupare de sută la sută în această perioadă. Avem aqua park, două bazine interioare și exterioare, saună, cabinetele de masaj, cabinet de cosmetică, animator spumă", spune unul dintre hotelierii din Băile Felix.

Cât costă sejurul la Băile Felix 

Dincolo de distracție hotelierii pregătesc și meniuri speciale pentru oaspeți. De pe mese nu vor lipsi piftia, sarmalele, drobul de miel și bunătățile pregătite la ceaun.

Potrivit Asociației naționale de turism, de 1 Mai și Paște, Băile Felix este destinația cea mai căutată de români.

Aproximativ zece mii de turiști vor fi cazați în localitatea de lângă Oradea.

Stațiunea cu ape termale Băile Felix, preferată de români în mini-vacanța de 1 Mai și Paște 

Stațiunea cu ape termale Băile Felix, preferată de români în mini-vacanța de 1 Mai și Paște 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

"Suntem de la Botoșani, venim în fiecare an, ne place foarte mult. Ne relaxăm, ne place ospitalitatea, curățenia. Din păcate Mamaia nu mai este ce a fost odată, s-a distrus plaja. Tot timpul am văzut noi investiții, lucruri frumoase apărute", spun oamenii cazați la Băile Felix.

Turiștilor care vor veni la Băile Felix nu le va lipsi nici măcar apa sărată. Ca să câștige definitiv lupta cu litoralul, un hotel a introdus în piscine apă ca în Marea Neagră.

Citeste si: Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”- kfetele.ro

Citeste si: ”Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt” Andreea Bostănică a răbufnit după ce a fost intens criticată pe internet- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO: Litoralul românesc arată dezolant în prag de 1 Mai. Ce părere au turiștii? Zeci de mii de persoane sunt așteptate la malul mării

"Avem trei bazine cu apă sărată, sarea se introduce printr-un mecanism special, electroliza sării face și clorurare. Această apă are undeva la treizeci de grade, treizeci și două, depinde de de atmosferă".

În funcție de numărul nopților de cazare un sejur în Băile Felix va costa între 650 și 2.000 de lei de persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si