VIDEO | Tănăr însoţitor de bord, moarte şocantă

La numai 24 de ani, un însoțitor de zbor din Iași, care lucra la o companie românească și-a pus capăt zilelor. Suferea, se pare, din dragoste dar si din cauza depresiei de zbor - o tulburare emoțțională ce s-ar fi dezvoltat în perioada pandemiei, când cursele aeriene au fost paralizate.

A.M.S., vineri 03 iulie 2020 , 20:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pasiunea pentru zbor i se citea lui Robert în ochi. De doi ani lucra la o companie aeriană românească, iar cursele pe care le făcea ca însoțitor de zbor îi aduceau mereu zâmbetul pe buze. În ultima perioadă, însă, băiatul trecea printr-o depresie și era sub tratament medicamentos. Totul, din cauza iubitei lui, se pare.

Joi, Robert a fost dat dispărut de părinții săi

Joi, Robert a fost dat dispărut de părinții săi. Ar fi plecat de acasă în papuci, cu un rucsac în spate și cu telefonul aproape descărcat. Timp de 24 de ore polițiștii din Iași l-au căutat și au făcut chiar și un apel public pentru găsirea lui. Astăzi, trupul neînsuflețit i-a fost descoperit într-o pădure din apropierea pârtiei de schi din Copou.

În plus, perioada pandemiei l-ar fi apăsat pe tânărul însoțitor de zbor. Era în şomaj tehnic, iar recent ar fi fost anunțat de superiorii săi că va fi plătit în funcție de numărul de curse, lucru care în această perioadă incertă i-ar fi afectat veniturile. Vestea, combinată cu ceea ce psihologii numesc depresia de zbor, l-ar fi împins la sinucidere.

Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio, însă polițiștii au deschis o anchetă ca să afle, exact, ce s-a întâmplat.

Sinucidere Iasi - Robert
Sinucidere Iasi - Robert

Citeste si: Un bucureștean s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia

Citeste si: Vaslui: Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Citeste si: Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia! Timp de opt ani au crezut că este mort


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si