Patrick, Virginia, Ștefania și Julia stau de vorbă în casa fetelor. Șterfania se gândește că va ajunge în față, în gală, cu Patrick, iar concurentul se gândește că ar putea să fie nominalizat.

Ștefania: „Patrick, ți-e frică că o să fii cu mine în față?”
Patrick: „Nu.”
Virginia: „Dar chiar.”
Ștefania: „Crezi că o să fii băiatul votat de fete?”

Patrick: „Pot fi. Știu că sunt o posibilă nominalizare, dar…”

Citește și: VIDEO "Nu mai pot de nervi" Ceartă în paradis, din nou! Roberta și-a scos din minți iubitul, după ce i-a testat răbdarea. Sebastian, plin de furie, la un pas să anuleze totul

Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

După discuția cu privire la nominalizări, Patrick abordează subiecte mai importante: iubirea și aprecierea.

Patrick, șoapte dulci pentru Virginia, în văzul tuturor

Julia se așază în brațele lui Patrick, iar discuțiile între cei doi și Virginia ajung la alt nivel. Virginia aduce în discuția o posibilă ieșire în patru, iar Patrick propune și un schimb de parteneri în acest caz.

Jocurile și tachinările sunt prezente și de această dată, astfel că fosta iubită a lui Robi s-a ales cu un „Te iubesc” spus în șoaptă de Patrick, în spirit de glumă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Julia și Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia: „Tot cu Julia rămâi, Patrick. Faci ce faci și cred că mergem toți 4 undeva, și eu cu Robi.”


Patrick: „Și mai facem cu schimbul sau ce?( n. ed: râde) Julia, îmi aduci și mie, te rog, un croissant ceva? Mulțumesc din suflet.”
Julia: „Da. A, ca să rămâi cu Virginia. Asta era schema.”
Patrick: (n.ed.: În spirit de glumă, Patrick se ascunde după o pernă și îi șoptește Virginei, pentru a intra în jocul Juliei) „Te iubesc!” (n.ed: Virginia râde).
Julia: „Alo!”

Citește și: VIDEO „A înșelat-o pe Roberta. Cineva i-a filmat” Ștefania a aruncat bomba despre Sebastian! Concurentul ar fi fost văzut în ipostaze compromițătoare în compania unei alte femei

Patrick, șoapte dulci pentru Virginia, în văzul tuturor!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Pentru a lămuri situația, Patrick mărturisește că îi place de relația pe care Virginia și Robi o au. Totuși, concurentul nu poate să treacă peste faptul că atât el, cât și Virginia sunt foarte iubiți în mediul online, iar susținătorii lor i-ar vrea împruenă.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Patrick: „Ai văzut câtă lume ne iubește pe noi doi, Virginia? Tu nu realizezi treaba asta? Ok, îmi ești dragă și tu, și Robi și îmi place de voi, dar tu ai văzut în online cât de multă lume ne iubește pe noi doi și ne vor împreună?
Virginia: „Da.”
Patrick: „Și ce facem, frate?” Virginia: „Vrei să le facem pe plac oamenilor? Ne sacrificăm pentru popor?”

Patrick, șoapte dulci pentru Virginia, în văzul tuturor!

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Pentru a vedea cum cotinuă discuția acestora, urmăriți emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si