Aniversările sunt momentul perfect pentru copii să își aleagă cu ce tort îi vor îndulci pe invitați. Iar pentru acest lucru este nevoie de o cofetăreasă  care să iubească desenele animate. Micii clienți rămân impresionați de figurile 3D si personajele care le fac ziua de naștere mai frumoasă. Cum arată torturile spectaculoase, aflăm din materialul următor, a transmis Simona Pătruleasa.

Torturi spectaculoase pentru copii

De la torturi în formă de carusel cu unicorni, castele, și până la dinozauri, zâne, maşinuţe, iar lista poate continua. Toate se regăsesc în laboratorul Cristinei, un cofetar cu imaginație și cu mâini de aur. Părinții vin cu ideea de bază, iar ea aduce sclipirea.

Cristina Voicu, cofetar- Mămica ne-a trimis solicitarea, ne-a spus ce dorințe are copilul, dar nu ne-a dat indicații exacte, să fie mov. Și ne-a lăsat pe noi să fim creativi. Tortul acesta este cu morcov, are și căpșuni. 

În fiecare zi, Cristina primește comenzi pentru dulciuri inedite, de cele mai multe ori torturi pentru copii.

Iar pentru decor, își va lasa răbdarea și talentul să își spună cuvântul pentru design.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Au învățat să facă cele mai spectaculoase torturi. Marcela Rotaru a susținut un masterclass la Cluj Napoca la care au participat cofetari din toată țară

Chiar dacă cei mici iubesc zahărul, Cristina reușește prin rețetele sale "de casă" să le păcălească simțurile.

Cristina Voicu, cofetar- Noi nu folosim foarte mult zahar în rețetele noastre, să nu fie un produs excesiv de dulce, să fie cât de cât ok.

Clienții au la dispoziție multe variante de creme și decoruri atractive din punct de vedere estetic și pentru alte evenimente speciale.

Cristina Voicu, cofetar- Acesta e un tort de botez,  este o tematică mai nou apărută pe piață, are un element negru.

Cei care doresc să aibă parte de un tort spectaculos la petreceri, trebuie să știe că prețul e gândit la felie și se calculează în funcție de numărul de invitați. Porția pornește de la 33 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si