VIDEO - Trafic de cod roșu după ce școala a intrat în scenariul verde

Școala a intrat de miercuri în scenariul verde şi în Capitală, dar traficul e de cod roșu! În marile orașe parcă au apărut sute de mii de mașini în plus.

Webeditor: Iulian Ciurea miercuri 19 mai 2021 , 19:25

Trafic de coșmar în marile orașe după ce școala a intrat în scenariul verde
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

București, ora 8 dimineața. Pe bulevardele principale, dar și pe străzile adiacente- care până acum erau o salvare pentru șoferii care voiau să ocolească haosul din trafic- nu ai unde să arunci un ac.

Un polițist de la Brigada Rutieră încearcă cu greu să facă ordine pe șosea. Fluieră și dă din mâini pentru a fluidiza circulația- însă fără succes.

„Cea mai proastă țară o avem!
Peste tot unde te duci... bară la bară! Vai de steaua noastră”, se plâng șoferii.

Trafic de coșmar în marile orașe după ce școala a intrat în scenariul verde

Redeschiderea școlilor a readus în prim plan problema pe care toţi primarii au promis că o rezolvă: traficul infernal! Mașinile mai mult stau decât merg, iar nervii șoferilor sunt ca o oală sub presiune. Acest bărbat a parcurs o porțiune de mai puțin de un kilometru in 20 de minute.

„Nu ai cum să te descurci! Să zbori? Ce să faci?”, se întreabă șoferii.

Alții sunt deja resemnați că vor întârzia însă se bucură că revine ceea ce unii cred că e normalitatea de dinainte de pandemie.

Cod roșu în trafic inclusiv pentru transportul în comun

Mijloacele de transport în comun nu au fost nici ele o soluție. Nu doar că tramvaiele și autobuzele nu aveau pe unde să înainteze din cauza mașinilor, dar erau și pline de călători.

Situația s-a mai ameliorat abia după ce majoritatea părinților au reușit să răzbată prin trafic și să își lase copiii la școli.
Atât profesorii cât și elevii așteptau cu nerăbdare reîntoarcerea în bănci.

Cinci școli din Capitală își desfășoară activitatea în continuare în sistem online, iar aproape 7800 elevi au cerut să nu se întoarcă în bănci.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si