Anișoara Agurida nu mai avea drept de liberă practică din 2011. Cu toate acestea- cabinetul clandestin nu a fost niciodată închis.
Împreună cu soțul ei- care se recomanda asistent- individa a continuat să profeseze- deși era ilegal. În urmă cu doi ani- o tânără ce i-a fost pacientă s-a plâns că i-ar fi plătit 9 mii de lei ca să o traumatizeze pe viață.

Concret- ea ar fi vrut să-și îndrepte dinții cu un aparat- însă- așa-zisul stomatolog a pornit un tăvălug de extracții dureroase.

„Mi-a scos o măsea, iar o parte din ea a rămas în gingie. Un alt dinte aflat mai în spate, l-a rupt de la jumătate după ce m-a chinuit o oră. Nervul nu l-a scos- așa că am făcut infecţie şi am stat cu dureri două luni de zile. Dureri care nici cu pastile nu mai treceau!”, spune o victimă.

Falșii dentiști le-au distrus dantura și le-au provcat traume pe viață

Și nu e singurul pacient care s-a plâns de tratamente inumane. Alții au câștigat daune în instanță după ce au trecut pragul acestui cabinet- situat la parterul unui bloc din cartierul bucureștean Titan.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Culmea e că nimic nu a putut să-i oprească pe cei doi să facă mai mult rău- după cum spun anchetatorii. Cei doi făceau și impanturi dentare- proceduri complicate și extrem de sensibile și periculoase- la care nu se poate înhăma oricine. Totuși- unii dintre pacienți spun că nu s-au lovit de probleme.

„A făcut și implanturi la niște vecini de mai sus și nu mi s-a părut...

Chiar astăzi am rămas așa... surprinsă!”, spune o vecină.

Ca să nu fie prinși- Agurida și soțul acesteia- nu aveau pagini de socializare- aici oamenii ajungeau doar cu recomandare. Că în acest apartament funcționa un cabinet ne putem da seama doar după reclama de sub pervazul geamului- unde abia se vede scrisul.

„Acum ceva ani știam că există... acuma nu se mai vede nimic, nu!”, spun vecinii.

Falșii dentiști au strâns 60.000 de lei de pe urma pacienților mutilați

În ultimii patru ani- falșii stomatologi ar fi strâns circa 60 de mii de lei de pe urma intervențiilor brutale la care supuneau pacienți. Abia astăzi- mascații- sub coordonarea procurorilor- au descins în respectiva locație și au făcut percheziții.

Bărbatul a fost scos din bloc escortat de luptători înarmați și dus la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei pentru audieri. Femeii i s-ar fi făcut rău în timpul perchezițiilor și a fost dusă cu o ambulanță la spital. Apoi- va ajunge și ea în fața anchetatorilor. De asemenea, urmează să fie audiați și mai mulți martori, printre care foști pacienți.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si