VIDEO - Ucisă de fostul iubit

O tânără de 30 de ani și-a găsit sfârșitul în mâinile fostului iubit. Individul a intrat peste ea în casă și, turbat de gelozie, a pus mâna pe un cuțit şi a injunghiat-o de mai multe ori. Șocant este că femeia a obținut un ordin de protecție, însă criminalul locuia cu ea în bloc.

Author: Razvan Ilie duminică 14 februarie 2021 , 19:16

crima sibiu
După ce a comis crima, bărbatul a fugit în Deva, la familia lui, și a povestit oroarea. Cei care l-au convins să se predea au fost fratele și cumnata lui.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viorel Deaconu, un individ de 42 de ani, este cel care i-a luat viața fără nicio remușcare Dianei, fosta lui iubită, în vârstă de 30 de ani, cu care a avut o relație timp de un an.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni din cauza violențelor, iar din decembrie, tânăra a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva călăului, act care nu a ajutat-o cu nimic.

Citeste si: Eveniment tragic: Mașină cu doi tineri strivită de un tren

Criminalul, orbit de furie și gelozie 

Crima a avut loc în Cartierul Arhitecților, la ieșirea din municipiul Sibiu, undei cei doi locuiau, chiar în același bloc, fiind vecini de etaj. Aseară, la miezul nopții, s-au întâlnit întâmplător pe casa scării.

Orbit de furie și gelozie, individul a intrat în apartamentul victimei, unde au început să se certe aprig, iar la un moemnt dat, criminalul a înjunghiat-o de mai multe ori și a lăsat-o într-o baltă de sânge.

" Mă aveam bine cu amândoi, s-au certat, am fost prieten și cu unul și cu altul, el s-a supărat credea că cine știe ce, avea fixuri. era un om simplu, rădeai cu el, de viață, și unul și altul", povestește un vecin.

Citeste si: Crimă îngrozitoare în Sibiu. Mama unui copil de 4 ani, ucisă de fostul iubit

Versiunea criminalului: fosta iubită l-a atacat cu cuțitul

După ce a comis crima, bărbatul a fugit în Deva, la familia lui, și a povestit oroarea. Cei care l-au convins să se predea au fost fratele și cumnata lui. Ajuns în fața anchetatorilor, criminalul a susținut că fosta lui iubită l-ar fi atacat cu cuțitul și el doar s-a apărat.

Salvatorii au mers de urgentă la apartamentul femeii, însă nu au mai putut face nimic pentru ea. Astăzi criminalul a fost dus și el acolo pentru a le explică procurorilor cum s-a întâmplat totul.

" Era o persoană voioasă, glumeață, zâmbea tot timpul, era un om frumos, nu știm ce s-a întâmplat apoi cu ea", povestește un vecin.

Citeste si: VIDEO- Fiul cunoscutului interlop, Sile Cămătaru, dus în arest

Ordinul de restricție, inutil

Apropiații cuplului spun că individul nu a putut trece peste despărțire, ba din contră, a continuat să o urmărească, și chiar instalase o cameră de supraveghere la geamul apartamentului lui ca să îi monitorizeze tinerei fiecare mișcare.

Cât despre viața Dianei alături de cel ce i-a devenit călău, aceasta a fost des bătută și umilită." Știam de episoade în care era bătută, era o chestie al ordinea zilei. A dat cu piciorul la o viață linistită, o viață demnă, pentru ce? Pentru bătăi, scuipată", povestește o cunoștință a femeii.

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații vor decide dacă va fi plasat în arest preventiv.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si