VIDEO - Ultima săptămână - trei români morți după vaccinarea cu Pfizer

Îngrijorarea crește în urma celor mai noi informații care arată că în ultima săptămână trei români au murit după administrarea vaccinului Pfizer.

Author: Iulian Ciurea marți 23 martie 2021 , 19:28

Mai mulți români au decedat în ultima săptămână după vaccinarea cu Pfizer
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andrei avea 35 de ani și- în urmă cu doar câteva luni- se vindecase de covid. Boala a învins-o cu greu din pricina altor suferințe care dealtfel l-au determinat să se vaccineze. Fratele său- un artist cunoscut în Vaslui- spune că după rapel l-a văzut tot mai slăbit.

„N-am vorbit cu el zilele acelea, dar mi-au spus soția și mama că era un pic... când a făcut vaccinul, l-a făcut chiar înainte de dializă la 11, la 11 fără ceva a făcut vaccinul și nu a mâcat, nu a băut, totuși de câteva zile mi-au spus și prietenii...

era cam galben așa la ochi, ceva s-a întâmplat”, crede fratele lui.

În somn, i s-a făcut rău și a intrat în stop cardiorespirator. Echipajul de la ambulanță n-a putut decât să constate decesul.

„Pacientul a fost vaccinat în centrul de dializă, la momentul vaccinării nu a avut nicio contraindicație, a fost vaccinat vineri, starea lui s-a deteriorat în ziua de duminică, când a fost solicitat serviciul județean de ambulanță”, spun medicii.

Mai mulți români au decedat în ultima săptămână după vaccinarea cu Pfizer

Fulgerătoare a fost și moartea soților din Prahova- s-au vaccinat amândoi odată și s-au stins unul după altul, la interval de câteva ore. Cadrele medicale care au încercat să-i salveze în ultimele clipe de viață spun au descoperit la testarea rapidă că aveau covid.

„Într-adevăr au fost răciți, mi-au spus când am discutat cu ei. Pe data de trei au făcut vaccinul, imediat s-a înrăutățit starea lor de sănătate, mama leșinând imediat după ce a făcut vaccinul în spital. A stat în jur de o oră și jumătate să-și revină acolo. Și tatăl în aceeași situație, doar că tata nu a leșinat”, spun rudele.

Cel mai probabil, nici personalul medical de la centrul de vaccinare n-a observat că cei doi vârstnici au simptome de răceală. Chiar și-așa, specialiștii spun că administrarea serului- într-un corp care se luptă deja cu virusul- nu înrăutățește evoluția bolii.

„Datele preliminare arata ca intr-adevar cele doua persoane au fost diagnosticate cu COVID 19 o forma severa care a evoluat nefavorabil. S-a mai discutat de vaccinarea la persoanele care sunt in perioada de incubatie sau cu infectie asimptomatica, in niciun caz nu creste riscul de evolutie nefavorabilă”, spune medicul Valeriu Gheorghiță.

Autopsia celor morți după vaccinarea cu Pfizer a scos la iveală alte boli

La autopsie, legiștii s-au crucit. Cauzele morții sunt multiple: nsuficiență cardiorespiratorie severă, disfuncție multiplă de organe și sisteme, în cazul mamei. Bronhopneumonie cu sars cov-2. Iar în cazul tatălui, la fel insuficiență cardiorespiratorie severă.

Fiica celor doi a fost testată și ea pozitiv.

„Fiica dumnealor este internată în reanimare. Este o femeie în vârstă de 46 de ani cu o patologie preexistentă, are parapareză spastică și epilepsie. Starea ei la acest moment este de o gravitate medie spre severă”, spun medicii.

Atât la Vaslui, cât și la Ploiești, au loc mai multe anchete menite să arate dacă există o legătură între vaccin și cele 3 decese.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si