VIDEO - Un asistent medical și-a curmat zilele din cauza divorțului de soție

Divorțul i-a răpit orice speranță că viața merită trăită, spun apropiații despre un asistent medical din Iași, care și-a curmat zilele într-un mod brutal.

Webeditor: Iulian Ciurea vineri 28 mai 2021 , 19:16

Un asistent medical și-a curmat zilele din cauza divorțului de soție
Un asistent medical și-a curmat zilele din cauza divorțului de soție
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Florin avea 50 de ani, lucra ca asistent medical la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, iar marea lui pasiune era fotbalul.

Prietenii îl descriu ca pe un familist convins a cărui viață părea că nu mai are sens de când femeia cu care avea doi copii a întâlnit un alt bărbat, mai tânăr. Gândul că o pierde l-a măcinat teribil:

„A ieșit dintr-un tufiș, el a stat ascuns și la 20-30 de metri s-a ridicat, s-a pus pe șină”, povestește șocat mecanicul de tren.

Citeste si: “The Floor”, succes uriaș la lansarea în Spania! Urmează România!- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Mecanicul nu a avut cum să frâneze.

Prietenii asistentului medical spun că își iubea foarte mult soția

Petrică, prietenul lui Florin, este cel care l-a văzut ultima oară în viață, chiar ieri- au stat de vorbă ore în șir, iar bărbatul a plecat încrezător că și-a convins amicul să nu recurgă la un gest necugetat:

„O iubea foarte mult și nu accepta și nu avut să accepte că se despart, inclusiv săptămâna trecută când a fost la notar s-au certat foarte tare de la acea pensie alimentară care e..nesemnificativă

și spera că poate, poate, el credea că se vor împăca”, spune un prieten de-al bărbatului care s-a sinucis.

Asistentul medical s-a sinucis din dragoste. Divorțul de soție l-a distrus

Chiar dacă era în plin divorț, încă mai spera că o poate întoarce din drum pe femeia iubită. Tulburător e că nici colegii n-au reușit să-l facă să se răzgândească:

„Am avut ocazia să vorbesc cu el 10 minute după un meci și mi-a povestit așa în mare prin ce a trecut și vorbea oarecum degajat de chestia asta, că nu mai are

pentru ce trăi. Se vedea că e apăsat de foarte multe lucruri și îi era foarte greu să treacă”, spune un alt prieten.

Un psiholog poate l-ar fi ajutat însă Florin n-a vrut să asculte de sfaturile unui străin și s-a cufundat într-o depresie adâncă. Fără cale de scăpare din noianul de gânduri negre, și-a pus capăt zilelor. Polițiști au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si