O tânără a fost urmărită în scara unui bloc din Baia Mare de un bărbat bolnav, care este căutat de Poliţie.

Fata a fost urmărită de bărbatul căutat de poliție pe 8 iulie, însă imaginile surprinse de o cameră de supraveghere de pe scara blocului au fost publicate abia acum, după ce bărbatul a mai atacat şi alte femei, iar poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei.

O tânără a fost urmărită în scara unui bloc din Baia Mare de un bărbat bolnav, care era căutat de Poliţie

Tânăra intră în scara blocului, fiind urmărită de un bărbat, iar la un moment dat acesta o atinge şi apoi se dezbracă şi începe să facă gesturi obscene.

Citeste si: Mai multe persoane au fost date dispărute, după ce ambarcațiunea în care se aflau s-a scufundat în largul insulei Creta

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În momentul în care a observat intențiile bărbatului, tânăra, speriată a început să fugă pe scări, de teamă să nu fie atacată.

După câteva clipe, bărbatul a dispărut, însă, conform anchetatorilor din Baia Mare ar mai fi atacat şi alte femei, în acelaşi mod.

Mai mult, peste 10 femei au depus o plângere împotriva acestuia.

Citeste si: VIDEO| Femeie înjunghiată de concubinul ei şi abandonată într-o mașină, la Iași

Bărbatul de talie scundă (1,60-1,65 metri) este acum căutat de Poliţie. Însă, dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la numărul unic de urgenţă 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si