VIDEO - Un individ a atacat agenți de poliție cu briceagul, de la o amendă

Un individ certat cu legea și supărat că o rudă de-a sa a fost amendată, s-a înarmat cu un briceag și a dat năvală peste agenți, hotărât să-i pedepsească mortal

Author: Iulian Ciurea vineri 02 aprilie 2021 , 19:17

Individul a dat năvală peste agenți cu un briceag, chiar în curtea secției
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acesta e momentul în care individul de 28 de ani l-a înjunghiat în picior pe agentul secției nouă de poliție din Capitală. Imediat după furibundul

atac filmarea se întrerupe brusc. Dar scenele sângeroase par să fi fost premeditate.

Cu maneaua de jale pe fundal- Claudiu Năstase se îndreaptă spre secția 9 de poliție... E live pe Facebook și își avertizează urmăritorii că are de gând să comită un gest teribil.

În vreme ce unii încearcă să-i oprească pornirile demente- alții îl încurajează să meargă mai departe și să facă prăpăd...

Individul a dat năvală peste agenți cu un briceag, chiar în curtea secției

Înainte să intre ca turbat pe porțile secției de poliție- agresorul scoate din buzunar un briceag pe care îl flutură ostentativ spre camera de filmat.

Iar câteva secunde mai târziu atacă precum o fiară!

Deși agentul a fost rănit destul de serios și a avut nevoie ulterior de îngrijiri medicale- a reușit- cu ajutorul unui coleg care era-n preajmă- să-l imobilizeze pe individ.

„I-a provovat rani care au necesitat interventie chirurgicala nu i-a pus viata in pericol! Vorbim de un politist cu 30 ani cariera, f aproape de pensie. imaginati-va ce se intampla daca atacul se intampla in alte conditii iar colegul isi pierdea viata!”, spune Cosmin Andreica, de la Sindicatul Polițiștilor.

Individul care a atacat agenții cu briceagul are dosar

„În trecut- agresorul a fost cercetat pentru furturi- dar acum era supărat pentru că agenții secției 9 au făcut dosar penal unor rude... și a vrut să se răzbune. A atacat la întâmplare- primul agent care i-a ieșit în cale... Polițistul era de pază aseară... ”, relatează reporterul Kanal D.

Sindicaliștii spun că agenții sunt fără apărare în fața unor astfel de atacari sălbatice.

„Nu avem nicio protectie. Acel coleg, in sediul politiei, practic nu avea protectie. Nu avea geam, ghiseu, usa acces pe care sa o poata controla si pentru a putea vedea persoana si intentiile”, spun sindicaliștii.

Atacatorul este anchetat acum pentru ultraj și a fost arestat preventiv. Acuzația s-ar putea schimba în tentativă de omor dacă se dovedesc intențiile întunecate ale individului.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si