Un nou scandal zruncină lumea showbizului românesc. Laurențiu Rechecampf dună și fulgeră după ce s-a trezit că mai multe bunuri de lux i-ar fi fost furate. Antrenorul a depus plângere la poliția din Snagov, iar poliția face verificări, a transmis Cristian Sabbagh.

Un nou scandal între Anamaria Prodan și Reghe

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf pare că este departe de a lua sfârșit.

Fostul internațional abia întors în țară ar fi constatat cu stupoare că i-ar fi fost furate mai multe bunuri de lux din firma și reședința pe care o are cu fosta soție, iar vinovată ar fi nimeni alta decât impresara Anamaria Prodan.

Ar fi vorba despre o mașină Ferrari, evaluată la peste trei sute de mii de euro, un Mercedes cu o valoare de peste două sute de mii de euro, o barcă Evaluată la peste o sută de mii de euro și un ATV, bunuri ce ar valora nu mai puțin de jumătate de milion de euro, așa că antrenorul nu a stat pe gânduri și a mers glonț la poliție.

La auzul acestor vești, impresara a fost amuzată de acuzațiile aduse, iar avocatul acesteia de asigurări că nu s-a întâmplat nimic cu bunurile menționate.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Polițiștii din Snagov au demarat deja verificări care vor face lumină în acest caz. Însă, nu este prima dată când scandalurile dintre cei doi soți se lasă cu plângeri penale la poliție. În urmă cu aproape doi ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf s-au luat la bătaie chiar în mijlocul străzii, în fața vilei impresarei. Ambii au făcut plângere penală împotriva celuilalt, iar autoritățile fac în continuare verificări.

Citește și: VIDEO- Noi informații despre românul considerat erou. Aeronava în care se afla a ratat decolarea și a luat foc, iar pasagarii declară că cetățeanul din România le-a salvat viața


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si