VIDEO: Un profesor in varsta este lovit de un elev pentru ca i-a cerut sa isi scoata castile din urechi in sala de clasa

Un profesor din Rusia este lovit de unul dintre elevii sai pentru ca i-a scos acestuia castile din ureche in timpul orei de curs. Mai multi elevi au sarit in apararea profesorului.

A.S., luni 10 octombrie 2016 , 12:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

O filmare in care un profesor in varsta din Rusia este atacata de unul dintre elevii sai a aparut recent pe retelele de socializare. Profesorul ii scoate elevului castile din urechi, dupa ce ii ceruse in repetate randuri elevului sa nu mai stea cu ele la curs.
Elevul nervos se ridica si il loveste pe profesor. Mai multi elevi sar in apararea dascalului, care nu a dorit sa depuna o plangere impotriva agresorului.

O filmare in care un profesor in varsta din Rusia este atacat de unul dintre elevii sai a aparut recent pe retelele de socializare. Profesorul ii scoate elevului castile din urechi, dupa ce ii ceruse in repetate randuri elevului sa nu mai stea cu ele la curs.

Elevul nervos se ridica si il loveste pe profesor. Mai multi elevi sar in apararea dascalului, care nu a dorit sa depuna o plangere impotriva agresorului, scrie publicatia britanica Metro.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si