VIDEO - Un român de 47 de ani a murit după vaccinarea cu AstraZeneca

Temerea că vaccinul de la AstraZeneca ar putea ucida în loc sa previna moartea, crește. Un bărbat s-a stins chiar a doua zi după vaccinarea cu acest ser.

Author: Iulian Ciurea vineri 12 martie 2021 , 19:13

Un român, mort subit după vaccinarea cu AstraZeneca
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu poza fiului în brațe, Maria Barbu plânge neîncetat, de când Ioan- inginer la serviciul de gospodărire al apelor, a murit la o zi după

ce fusese vaccinat cu AstraZeneca, chiar din lotul suspect. A bănuit de atunci că vaccinul este cel care a dus la moartea fiului său.

„Dacă a murit din vaccinul ăsta, eu ce să mai zic? Știam, că și eu am făcut și soțul, dar noi am făcut Pfizer. Dar pe al doilea l-am făcut la București, nu l-am mai făcut aici”, spune femeia.

Biata femeie, prea sleită de puteri ca să-și mai caute dreptatea, n-a primit nicio explicație din partea medicilor sau a autorităților, decât că fiul ei a făcut infarct.

Un român, mort subit după vaccinarea cu AstraZeneca

„A venit la serviciul de urgenta, a fost resuscitat, si-a reluat activitatea cardiaca. A fost protezat ventilator si i s-a acordat suport intensiv, din pacate in jurul orei 20:50 minute a decedat”, spun medicii.

Cu o zi înainte, bărbatul se vaccinase la un centru comunitar din orașul Bumbesti-Jiu. Inginerul venise plin de încredere să se imunizeze.

„I s-a explicat absolut tot despre vaccin. După ce s-a făcut vaccinul a mers aici. A stat cele 15 minute, nu s-a întâmplat absolut nimic din spusele colegilor mei, în sensul că nu a avut nicio reacție adversă”, spun medicii.

Bărbatul, primul român afectat de vaccinarea cu AstraZeneca, i s-a făcut rău la serviciu

După nici 24 de ore de la vaccinarea cu serul AstraZeneca, lotul ABV 2865, bărbatul a început să aibă probleme. I s-a făcut rău la serviciu. La câteva ore distanță, acesta a decedat. Nimeni n-a clasat moartea ca fiind una suspectă, pentru că, la începutul lui martie, temerea legată de serul britanic nu fusese făcută publică nicăieri în Europa. Chiar si acum, autoritatile sunt convinse ca e doar o coincidenta:

Ioan Barbu este primul român decedat la scurt timp după ce a fost vaccinat din lotul suspect. În ciuda faptului că nicio autoritate nu face legătura între deces și această tranșă de vaccin, lotul cu seria ABV2856- din care România mai are aproximativ 3000 de doze- a fost oprit, momentan, din motive de maximă precauție, spun oficialii. Aceeași decizie au luat-o și autoritățile din Italia, după ce două persoane din Sicilia au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul AstraZeneca din lotul suspect.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si