La volanul unui TIR, un tanar de 27 de ani, suspect de epilepsie, a semanat groaza in Capitala. Cu toate ca nu avea viteza, nu a putut controla mastodontul, care a lovit zece masini si a distrus doua gospodarii.

Soferul TIR-ului a venit din Slobozia si a descarcat marfa in Capitala, in zona Metalurgiei. De acolo ar fi trebuit sa ajunga la un service de pe bulevardul Timisoara, insa pe drum a pierdut controlul volanului si a lovit mai multe masini.

Citeste si: 90 de călători, la un pas de moarte. Mărturii după ce un tren a lovit un TIR

Intregul incident a fost surprins de camera de bord a unei masini. Pe imagini se observa cum soferul tirului loveste initial un autoturism care astepta la semafor. Mai apoi, tir-ul intra pe contrasens si se loveste de o alta masina parcata dar si de anexa unei locuinte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Dupa primul impact, soferul, un barbat de 27 de ani, a dat cu spatele, apoi a inaintat catre centrul intersectiei. In drumul sau a lovit si alte autoturisme stationate iar in cele din urma mastodontul s-a oprit in gardul unei case. In total 10 masini au fost distruse.

Citeste si: VIDEO| Bilanţul victimelor accidentului de autocar de la Madeira creşte la 29 de morţi

Soferul TIR-ului a pierdut controlul volanului tocmai din intersectie. A lovit mai multe masini apoi si a continuat traseul pe trotuar. A reusit sa evite acest copac insa a intrat direct in poarta. Doar o minune a facut ca soferul sa evite teava de gaze care ar fi putut provoca o explozie.

Locatarii din zona au sarit imediat in ajutorul vecinului sau care s-a trezit cu tirul in curte si fara gard.

Un alt sofer pagubit a ramas uimit cand si-a vazut masina. Nestiind cum sa mai reactioneze, barbatul a inceput sa faca haz de necaz.

Soferul TIR-ului a ajuns in cele din urma la Spitalul Bagdasar Arseni pentru a primi ingrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si urmeaza sa stabileasca daca barbatul a pierdut controlul autocamionului din cauza unei probleme medicale.

CLAUDIU COSTEA, purtator de cuvant Brigada Rutiera: A fost testat si cu alcool testul si drug test, rezultatul fiind negativ. A fost un accident complex, a fost deschisa o ancheta, urmeaza mai multe audieri pentru ca sunt multe parti implicate. Din fericire, starea soferului este stabila. Din accident a mai rezultat o victima transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Din cauza accidentului circulatia tramvaielor liniei 11 a fost restrictionata ore intregi pe soseaua Giurgiului, sensul de mers catre strada Zetarilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si