Fiecare dintre noi trebuie să fim mai atenți în această perioadă la principii de viață, la alegerile pe care le facem, la decizilii pe care le vom lua sau la diferitele domenii de activitate. În tot acest timp vor putea apărea diverse probleme în comunicarea cu ceilalți, cum ar fi neînțelegeri sau interpretarea greșită ale mesajelor (de aceea trebuie verificate foarte bine înainte de trimtere). Mercur retrograd ne obligă să fim mult mai atenți la ceea ce vrem să facem sau spunem.

Mercur retrograd 2021. Prin ce schimbări majore vor trece zodiile în această perioadă?

Primul mercur retrograd 2021 a avut loc pe data de 30 ianuarie. Mercur, planeta comunicației, a mers în sens invers spre Vărsător. Unele semne zodiacale au avut o perioadă foarte grea pentru, acestea au avut parte de greșeli de comunicare până la neplăceri pe plan amoros.

La doar 2 zile de la startul primului Mercur retrograd 2021, pe data de 1 februarie, planeta Venus a intrat în Vărsător. Primul Mercur retrograd din 2021 durează până pe data de 20 februarie. Comunicarea se va remedia pe parcurs, însă trebuie să fim atenți până pe data de 13 martie.

Pe lână acest Mercur retrograd 2021, mai sunt încă două în cursul anului 2021. Află mai multe detalii despre eveniment pentru a depăși cât mai bine această perioadă complicată anunțată de astre.

Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte
Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte

Citeste si: VIDEO- Astrologii ne spun la ce trebuie să fim atenți zilele viitoare

Când vor avea loc următoarele perioade de Mercur retrograd 2021?

Există trei perioade în care Mercur este retrograd în anul 2021!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

30 ianuarie-20 februarie
29 mai-22 iunie
27 septembrie-18 octombrie

În perioada retrogradării fiecare dintre noi trebuie să își reevalueze alegerile și să fie cât mai deschiși spre schimbare. Acest eveniment astral afectează pe toată lumea în mod egal, plăcut sau mai puțin plăcut, iar efectele lui sunt foarte vizibile. Pentru a trece cu bine peste această perioadă, ar trebui să citești atent și corect mesajele sau documentele pe care le ai în față, să îți alegi cuvintele cu atenție, să eviți pe semnarea de noi contracte, să ai mereu o copie a datelor importante și să ai mare grijă la planificarea călătoriilor.

Luând în considerare cele de mai sus, Mercur retrograd nu este neapărat un o perioadă rea. Acesta poate fi depășit ușor dacă este privit ca o autoevaluare pentru a-ți da seama cât de pregătit ești pentru micile încercări ale vieții. Chiar dacă Mercur retrograd nu este un moment prielnic schimbărilor, acesta este perioada ideală pentru a reflecta asupra propriei persoane.

Mercur retrograd 2021: 30 ianuarie-20 februarie

Principalul obiectiv al primului mercur retrograd din acest an, 30 ianuarie-20 februarie ține de comunicare și de mesajele scrise. Acest retrograd este alimentat de spiritul unic al Vărsătorului. Când planeta de comunicare merge înapoi ești mai predispus să uiți de e-mail-uri importante sau să lași o relație neterminată.

Principalele zodii afectate sunt Fecioarele, Gemenii, Racii și Leii. Nu este o perioadă bună pentru planuri de viitor.

Pur și simplu lasă viața să-și urmeze cursul.

Mercur retrograd 2021: 31 mai-21 iunie

A doua perioadă cu Mercur retrograd din acest an are loc din data de 31 mai până pe 21 iunie. Potrivit allure.com, Mercur este planeta guvernatoare a Gemenilor, iar acest tranzit îi poate lovi mai tare pe Gemeni decât pe celelalte zodii. Cel mai important sfat pentru a trece cu bine peste această perioadă este ca nativii Gemeni să-și facă mai mult timp pentru meditație și terapie și să evite apropierile cu foști parteneri.

Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte
Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte

Încearcă să folosești acest mercur retrograd pentru a te organiza mai bine sau pentru a-ți exprima devotamentul și recunoștința față de oamenii care comtează cu adevărat pentru tine.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cele mai afectate zodii în acest al doilea mercur retrograd 2021 sunt Taurii, Racii, Săgetătorii și Peștii. Aceștia vor avea parte de o perioadă dificilă și vor face față cu greu evenimentelor zilei din cauza dezorganizării sau confuziei.

Citeste si: 10 caracteristici comune ale femeii din zodia Taur

Mercur retrograd 2021: 28 septembrie-17 octombrie

Între 28 septembrie-17 octombrie este a treia perioadă din an când mercur este retrograd. Aici este vorba despre Mercur retrograd în Balanță și va afecta relațiile cu cei din jur. Balanța este semnul parteneriatelor și al echilibrului, deci și aici pot apărea momente în care se pot reaprinde pasiuni mai vechi. Pentru a trece cu bine și peste acest al treilea Mercur retrograd ai mai multă grijă de tine, fă o pauză de la rețelele de socializare și concentrează-te mai mult asupra propriei persoane sau asupra celor dragi.

Mercur retrograd în Balanță afectează cel mai tare zodiile Berbec, Rac și Capricorn. Încercați să evitați conflictele și să promovezi un discurs pașnic, deci să fii mai bun cu toți cei cu care intri în contact.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si