Unchiul soției lui Dan Vicol: Efectiv l-a spulberat. A venit cu o viteza exagerat de mare. Dansul nu a mai ocolit refugiul si a intrat pe interior pe contrasens.

La ora 03.00 s-a produs impactul nimicitor pe care martorii il povestesc ingroziti. Bolidul condus de Mario- care venea dinspre Soseaua de centura, a spulberat pe contrasens masina in care Dan, tanarul de 25 de ani, se intorcea de la un priveghi!

Mario Iorgulescu, pasionat de adrenalină

Mario este pasionat de adrenalina, iar asta reiese din declaratiile apropiatilor si din postarile pe care le-a facut pe retelele de socializare. In luna august, s-a fotografiat intr-un costum de motociclist in timp ce sta pe un motor cu multi cai putere, langa o alta bijuterie- un autoturism foarte scump. La descriere, nu lipseste cuvantul „ADRENALINA”.

CRISTIAN ANDREI, psiholog: Intre adolescentii de astazi este o competitie pe ce are fiecare, cat are, ce grozavii a mai facut, selfiuri riscante, masina puternica, mai puternica decat a, te dai mare.

Acum, insa, printre regretele exprimate de prieteni, apar la postarile lui si comentarii in care fiul lui Gino Iorgulescu este acuzat ca a omorat un tanar nevinovat,- pe soferul masinii distruse in accident.

Imagini puse la dipozitie astazi de politie arata forta impactului! Cele doua masini sunt distruse in totalitate, iar cea a lui Dan a luat si foc.

Martorii spun ca acul vitezometrului de la masina de lux a lui Mario s-ar fi oprit la 240 km/h.

Citeste si: „Mario a coborât pe picioarele lui, vorbea”. Mărturia care poate da peste cap ancheta în cazul accidentului produs de fiul lui Gino Iorgulescu

Specialiştii anunta, insa, că viteza de deplasare in momentul producerii accidentului poate fi alta decat cea la care s-a blocat acul.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

O expertiza tehnica, prevazuta deja in ancheta, urmeaza sa stabileasca adevarul, iar psihologii pun astfel de excese pe seama asa-numitul statut de „copil de bani gata” pe care chiar parintii il alimenteaza in multe cazuri, chiar si involuntar!

CRISTIAN ANDREI, psiholog: Un om care merge cu viteza de mai mult de 90 de km la ora este comparabil cu unul care impusca la nimereala oameni, nu mai poti controla. Daca esti si protejat de parinti nu-ti mai pasa.

Iar aceasta protectie poate sa ajunga extrem de departe in unele cazuri!

CRISTIAN ANDREI, psiholog: Pe masura ce adolescentul este imatur, parintii fac eforturi sa faca fata prostiilor lui, in disperarea lor vor sa nu si piarda progenitura si incep si ei sa riste. Parintii stiu cat risc este, isi ucid copilul protejandu-l.

Unchiul tanarului soției ucis vorbeste in alti termeni despre cauzele acestei tragedii: „Din sursele noastre, venea de la niște prieteni, de la un party. Consumase foarte mult alcool și substanțe interzise, am ințeles. Vă spun și eu ce mi-au spus persoanele care au fost acolo. L-a sunat un prieten din București si i-a zis ca iubita lui e la Nuba cu altcineva. Și atunci, presupun, ca a lasat totul la pământ. Cred ca asta a fost si motivul pentru care era foarte nervos, foarte neatent. Posibil că vorbea cu ea la telefon

Rezultatele probelor biologice- recoltate si trimise de politie la Institutul National de Medicina Legala- vor demonstra adevarul si din acest punct de vedere.

Mario Iorgulescu a mai avut probleme cu legea

Mario Iorgulescu nu este deloc strain de problemele cu legea! In septembrie 2016, a fost retinut, alături de alti 9 tineri, după ce ar fi sechestrat in restaurantul tatalui sau si ar fi torturat un bărbat pentru a-l convinge să-si retragă plângerea în cadrul unui dosar penal.

Dupa ce a stat 30 de zile in arest preventiv- la solicitarea procurorilor, Judecatoria Sectorului 3 a decis sa-l achite pe Iorgulesu junior, in timp ce colegii de dosar au fost condamnati la inchisoare.

Daca nu ar fi fost achitat in cazul precedent si era gasit vinovat in dosarul penal pentru ucidere din culpa deschis acum, potrivit legii, Mario risca o pedeapsa mai mare.

Rămâne de văzut cum va evolua starea de sănătate a fiului presedintelui Ligii si, în functie de acest aspect, cum va fi judecat de către oamenii legii. Intreaga familie este alaturi de Mario, la spitalul Elias din Capitala!

Criticati de rudele tanarului ucis- ca nu au luat legatura cu familia acestuia, Gabriela si Gino Iorgulescu au ales astazi sa transmita un comunicat de presa. Regreta ce s-a intamplat, transmit condoleante familiei tanarului care a decedat in urma impactului si spun ca sunt coplesiti de durere sio se roaga pentru sanatatea fiului lor care este in stare critica la spitalul Elias.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Drama familiei Iorgulescu inseamna, in acest caz, o tragedie in familia care l-a pierdut pe tanarul Dan Vicol!

Citeste si: FOTO| Imagini noi cu mașinile implicate în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Mătușa lui Dan Vicol: Acel baiat trebuie sa platesca, indiferent ca traieste sau moare, trebuie sa plateasca. I-a luat viata lui Danut, a lasat doi copii orfani, un baiat doar de 4 luni care nu a apucat sa-I spuna macar o data „tata”.

Revolta rudelor tanarului ucis nu are limite! Unchiul sau formuleaza o ipoteza socanta in ce priveste accidentul!

Unchiul lui Daniel: As putea spune ca a facut a facut un gest sinucigas...care din egoism a vrut sa nu fie singur. Nu a avut nicio sansa, niciuna. Nicio sansa.

Scolit la Geneva, in Elvetia, Mario Iorgulescu a intrat in atentia presei dupa relatiile amoroase cu diferite domnisoare din lumea mondena a capitalei. S-a iubit o perioada cu fotomodelul Bianca Tabăn, apoi s-a zvonit ca ar fi avut o relatie cu Daniela Crudu.

Citeste si: Familia Iorgulescu, prima reacție după accidentul lui Mario: „Suntem copleșiți de lacrimi și de durere”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si