VIDEO | Vulpița și Viorel, aduși în Parlament de un deputat PSD și prezentați ca fiind fermieri. Imagini revoltătoare cu cei doi soți

Casa Poporului a ajuns scenă de comedie, iar părtași la batjocură sunt parlamentarii. I-au avut invitați speciali astăzi în comisia de Agricultură pe Vulpița și pe Viorel, doi soți deveniți, chipurile, persoane publice, după o telenovelă scandaloasă. Întrebat ce legătură au cei doi cu ogoarele țării, președintele comisiei ne-a spus că au venit în calitate de fermieri! Revoltător e că avem de a face, de fapt, cu doi foști asistați social, care nu au pus mâna pe sapă, ci și-au lăsat pruncul la bunici și au venit în Capitală să facă spectacol la televizor.

D.S., marți 11 februarie 2020 , 20:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Veronica - alias Vulpița și Viorel Stegaru. Două personaje controversate, care în România anului 2020, au ajuns vedete de televiziune.

După ce s-au bălăcărit în fața a milioane de oameni, acum pare că a venit vremea să pășească agale pe treptele pe care au urcat mai marii țării. Îi regăsim în Parlament și aflăm cu stupoare că sunt invitați speciali la dezbaterile din Comisia de Agricultură.

Cei plătiți de noi toți să aibă grijă de țară încearcă să ne convingă că cei doi soți - ambii asistați social - sunt mari fermieri în Vaslui și ar fi vrut să asiste neapărat la discuții. Cât de preocupați au fost Vulpița și Viorel de problemele urșilor și cormoranilor se vede cu ochiul liber. Par pierduți în spațiu și mai degrabă batjocoriți spre deliciul morbid al spectatorului care privește și se amuză!

Citeste si: Mirela Vaida este demolată din cauza Vulpiţei: „Te credeam o doamnă! Te mândrești pe seama proștilor! Eşti ridicolă!”

Cel care i-a invitat pe distinșii vasluieni e nimeni altul decât Alexandru Stănescu, președintele comisiei și fratele controversatului politician PSD Paul Stănescu.

Evident că oricine are dreptul să asiste la discuții - dar la fel de evident e că prezența celor doi soți în Casa Poporului nu e altceva decât o regie ieftină pusă în scenă de postul de televiziune care i-a făcut celebri. Iar parlamentarii din Opoziție acuză social-democrații că ar fi vrut astfel să facă circ!

De fapt - Vulpița și Viorel au ajuns în atenția oamenilor după ce ea a acuzat că trei indivizi ar fi răpit-o, legat-o la ochi, ar fi dus-o pe câmp și ar fi violat-o! Povestea s-a transformat apoi într-o veritabilă telenovelă rurală care nu se mai termină. Cei doi sunt zi de zi în lumina reflectoarelor - în vreme ce copilul lor - de doar doi ani - e crescut de bunici.

Citeste si: Vulpița „deputat”, de astăzi. Vizita la Parlamentul României s-a încheiat cu o gafă

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si