Viktor Orban, un nou atac la adresa Europei, la unison cu Vladimir Putin. "Au mințit la Bruxelles"

Premierul Ungariei Viktor Orban a lansat un nou atac la adresa UE, tocmai în ziua în care Vladimir Putin a rupt o bucată din Ucraina și a făcut o adevărată declarație de război Occidentului "decadent". Orban a spus azi: "Au mintit la Bruxelles cu privire la sanctiunile anti-Rusia".

Author: Sorin Negru vineri 30 septembrie 2022 , 21:14

viktor orban

Viktor Orban, veriga slabă din UE. Se face că nu vede cine este agresorul și cine e victima în cazul conflcitului dintre Rusia și Ucraina

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prim-ministrul maghiar Viktor Orban a declarat vineri la radioul public că „au mințit la Bruxelles pe oamenii Europei” când au spus că sancțiunile nu vor fi extinse la energie și că acest lucru va duce la încheierea rapidă a războiului din Ucraina.

Citeste si: VIDEO- Vladimir Putin a semnat anexarea la Rusia a patru regiuni din Ucraina. "Ne vom apăra pământul cu tot ce avem"- LIVE TEXT

Potrivit aliatului lui Putin din interiorul UE, cetăţenii europeni plătesc în prezent o „suprataxă de sancţiuni” pentru energie, ceea ce le face viitorul instabil.

„Întrebarea este dacă vom înrăutăți și mai mult situația, având în vedere că la Bruxelles vor să introducă din ce în ce mai multe sancțiuni”, a spus el, potrivit presei maghiare.

Ungaria exclude alte sancțiuni împotriva Moscovei

Referindu-se la un sondaj public („Consultație națională”) privind sancțiunile Uniunii Europene impuse Rusiei ca răspuns la războiul din Ucraina, premierul maghiar a spus că unitatea și cooperarea sunt cu atât

mai importante în vremuri de criză.

Citeste si: Premierul Ungariei, Viktor Orban, o nouă declarație în favoarea lui Putin. "Europa s-a împuşcat în picior"

Viktor Orban vrea să-și întrebe poporul dacă să susțină noi sancțiuni împotriva Rusiei lui Putin.

Sondajul este „forma cea mai flexibilă din punct de vedere legal” de implicare a oamenilor în procesul de luare a deciziilor, care „din experiența mea este cel mai bun lucru de făcut din punct de vedere politic în anumite situații”, a spus Orbán.

După declarațiile făcute la postul public de radio de la Budapesta, Orban a reluat mesaul "Bruxelles-ul a mințit cu privire la sancțiuni" și în cea mai recentă postare a sa pe Facebook.

Viktor Orban, aflat de mulți ani în dispută cu UE asupra unora dintre politicile sale văzute la Bruxelles ca antidemocratice, a spus că sancţiunile împotriva Rusiei au dat o lovitură economiei Europei.

Citeste si:  Referendumurile din Ucraina pentru anexarea a patru regiuni la Rusia se încheie azi. Cum s-a votat

"Putem spune cu siguranţă că, în urma sancţiunilor, europenii au devenit mai săraci, în timp ce Rusia nu a căzut în genunchi", a declarat Viktor Orban.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si