Memduh reacționează extrem de dur în fața lui Han, atunci când chipeșul tânăr îi cere permisiunea de a se căsători cu Inci. Ege, care știe secretul tăinuit de Inci și Han, alimentează reacția tranșantă a bunicului său și, în cele din urmă, bărbatul se va afla în fața unei situații greu de gestionat.

Mai mult, Ege continuă să își manifeste ura față de Han și face tot ce poate pentru a fi dat afară, din nou, din școala în care fusese reacceptat datorită sprijinului soțului surorii sale.

Pentru Gulben se anunță momente neașteptate în ceea ce privește dragostea ce i-o poartă tânărului Esat. Tânăra își ia inima-n dinți și merge la o întâlnire cu tânărul de care s-a îndrăgostit. Gulben nu bănuiește ce șoc urmează să trăiască, atunci când Safiye află ce a făcut sora sa...

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Dacă va reuși Han și depășească momentele teribile prin care Memduh l-a făcut să treacă și, ce se va întâmpla cu Gulben, atunci când sora sa află despre întâlnirea acesteia cu Esat, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si