Un băiat din București trăiește într-o teroare continuă. Bunica acestuia susține că este bătut și jignit frecvent de către colegii săi.

Băiatul este agresat frecvent de colegii săi

Din cauza violențelor la care este supus băiat în vârstă de 9 ani, bunica sa a cerut transferul la o altă clasă. Răspunsul primit este halucinant: conducerea școlii au sfătuit-o să îl mute la o altă unitate de învățământ.

Băiatul este într-un continuu război cu câțiva colegi din clasă.

Citește și: "Mama bătăușă" din Botoșani, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare. Femeia de 43 de ani a lovit doi elevi și l-a atacat pe directorul adjunct al școlii

„Îl jignesc, îl lovesc, din lăutar nu îl scot. Îl atenţionează că la el nu vin părinţii să îl ia de la şcoală, cum vin la ei. Copiii i-au prins slăbiciunea şi îl provoacă. Îl lovea cu o cruzime de neimaginat pentru un copil. Îl ţineau de cap şi îl loveau cu pumnii şi cu picioarele", a povestit bunica elevului pentru Antena3.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Directorul unității de învățământ susține că băiatul este cel violent și a sesizat Protecția Copilului.

Copilul este pasionat de literatură, cântă la vioară și este premiant.

Citește și: Situație revoltătoare în cazul educatoarei acuzate de abuz sexual. Tatăl fetelor este condamnat la închisoare

Directorul, acuzat că l-ar fi agresat pe elev

Inclusiv directorul școlii l-ar fi agresat pe băiat, alături de un alt cadru didactic

Bunica elevului a depus o plângere, iar procurorii au deschis o anchetă în rem pentru purtare abuzivă. Femeia a mai menționat că nepotul său are probleme emoționale după pierderea părinților săi.

„Pentru motive întemeiate, care au la bază recomandarea specialiştilor, există procedură de transfer. Vom analiza fiecare caz cu multă atenţie, în aşa fel încât să avem un mediu sigur pentru toţi elevii", a declarat Ligia Deca, ministrul Educaţiei.

Citește și: VIDEO- Un copil a fost bătut cu bestialitate în curtea unui cămin cultural din Dâmbovița


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si