Violeta Varga, inaintata la gradul de inspector direct de la cabinetul de logopedie al unei scoli gimnaziale din Arad! Cati bani castiga si ce masina conduce sexy-demisionara de la "Invatamant"

Violeta Varga, inspectoarea demisionara de la ISJ Arad, a fost numita pe functie direct de la cabinetul de logopedie al unui liceu din localitate.

Radu Constantin, joi 28 septembrie 2017 , 08:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Violeta Varga a ocupat un post de profesor-logoped la Scoala Gimnaziala „Aurel Vlaicu” din Arad, de unde a obtinut direct o „detasare in interesul invatamantului” la Inspectoratul Scolar Judetean Arad. Conform site-ului edu.ro, Violeta Varga a obtinut detasarea direct de la „cabinetul logopedic scolar”, urmand ca unitatea de invatamant sa-i pastreze postul cel putin un an.

Anterior, ea a fost director adjunct al Centrului Scolar de Educatrie Incluziva Arad, dupa ce in 2009 obtinuse titularizarea pe pozitia de „profesor itinerant/ de sprijin” pentru ciclul gimnazial.

In scriptele site-ului Ministerului Educatiei, Violeta Varga mai apare cu doua examene de titularizare la care a fost respinsa in 2004 si 2005, cu medii asemanatoare: 6,85 si 6,88 (media minima de promovare este 7.00). La acea vreme, ea incerca sa depaseasca bariera de profesor-suplinitor, in ciuda faptului ca absolvise o facultate privata (cu durata scurta) cu media de licenta 6,75.


Violeta Varga nu si-a facut niciodata public CV-ul, cu toate ca a ocupat functii in invatamant in ultimii 20 de ani. Conform propriilor declaratii, ea a fost invatator, profesor de limba engleza, profesor de psihopedagogie speciala si profesor logoped. Violeta Varga sustine ca a absolvit Colegiul Universitar Pedagogic, Facultatea de Psihopedagogie Speciala, are un master in Educatie incluziva si Pedagogie integrata si ca a participat la mai multe proiecte internationale.
De asemenea, ea sustine ca traieste doar din salariul de profesor.

Conform propriei declaratii de avere, Violeta Varga nu detine imobile, terenuri sau conturi in banca, in schimb conduce o masina germana cu o vechime de 10 ani. Singura ei sursa de venit pe anul 2015-2016 a fost salariul de la CSEI Arad, adica in jur de 2.200 lei pe luna.

  


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimosii si Razboinicii se infrunta in primul joc de imunitate al saptamanii la... Faimosii si Razboinicii se infrunta in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti si despre starea Roxanei Ghita!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă... Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului
monitorulcj.ro
Emil Boc, supărat pe Orban și Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro” Emil Boc, supărat pe Orban și Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro”
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si