Viorica Dăncilă, declarații după conferința lui Iohannis: „Românii care nu-l votează, nu contează. Trăiește în altă lume!”

Lidera PSD, Viorica Dăncilă îi dă replica președintelui României. Dăncilă face declarații, în direct, de la sediul Partidului Social Democrat, după conferința de presă a lui Klaus Iohannis.

G.B., miercuri 13 noiembrie 2019 , 21:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dăncilă declară că singura realizare a lui Klaus Iohannis este că a dat jos un Guvern legitim, ales prin vot. „Aceasta este performanța lui Iohannis, după spusele lui” a continuat pesedista.

Viorica Dăncilă, declarații după conferința lui Iohannis: „Românii care nu-l votează nu contează. Trăiește în altă lume!”

Fostul premier declară că pe Iohannis nu-l interesează de cei care nu-l votează și susține că se teme de avea o dezbatere cu ea. Dăncilă a declarat că îi dă un sprijin de îmbărbătare și că îi va comunica subiectele.

Citeste si: Iohannis, despre ce întrebare i-ar adresa Vioricăi Dăncilă dacă s-ar afla în sală: Vi se pare arogant dacă spun că n-aş întreba-o nimic?

Printre subiectele pe care Dăncilă vrea să le dezbată în conferință alături de Klaus Iohannis sunt:

1. Ați promis în campania electorală din 2014 că veți renunța la imunitatea oferită de funcția prezidențială și ați mințit.

2. Cum v-ați făcut datoria de președinte dacă în timpul mandatului ați stat mai mult în vacanță decât la muncă.

Citeste si: Iohannis: Voi organiza cu echipa mea o dezbatere cu politologi, jurnalişti

3.Credeți că meritați voturile românilor la al doilea mandat conform Constituției?

Viorica Dăncilă, declarații după conferința lui Iohannis: „Românii care nu-l votează nu contează. Trăiește în altă lume!”

Citeste si: Dăncilă postează pe Facebook imagini cu şeful statului care refuză să răspundă la întrebările jurnaliştilor în conferinţă de presă

„Dumneavoastră le râdeți în față românilor de cinci ani de zile. Mandatul dumneavoastră este o glumă.” susține Viorica Dăncilă, arată digifm.

Dăncilă a încheiat prin a spune că îl așteaptă duminica aceasta pe Klaus Iohannis la un debate la Televiziunea Română pentru a avea acces la vizionare toți românii, inclusiv cei din diaspora.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si