Viorica Dăncilă și-a trecut broșele în declarația de avere! Motivul: sunt din aur și valorează o avere! Cât costă bijuteriile fostului premier

Viorica Dăncilă rămâne regina neîncoronată a broșelor în politica românească.

Author: Radu Constantin duminică 13 octombrie 2019 , 11:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viorica Dăncilă a părăsit Palatul Victoria însă va rămâne în memoria colectivă ca primul prim-ministru de sex feminin din istoria României. Un prim-ministru cochet, s-ar putea spune.

Mereu coafată, cu ținute alese pe sprânceană și cu o nelipsită broșă prinsă de reverul sacoului.

Pasiunea Vioricăi Dăncilă pentru broșe se poate vedea și în declarația de avere depusă la înscrierea în lupta electorală pentru cea mai înaltă funcție în stat, cea de Președinte a României. Dăncilă a scris negru pe alb că deține broșe din aur dar și inele, pandantive și brățări în valoare totală de 5.000 euro. Atenție, toate obiectele de valoare deci și broșele, au fost dobândite începând cu anul 2017. Lucru confirmat și de declarația de avere depusă acum doi ani, când era încă deputat european, nu deținea vreo broșă de valoare.

Citeste si: Imaginea zilei la moțiunea de cenzură. Ce a făcut Eugen Teodorovici când s-a aflat rezultatul voturilor

Obiectele din aur au apărut prima dată în declarația de avere a Vioricăi Dăncilă în februarie 2018, la o lună după ce a fost numită în funcția de premier al României cu sprijinul implicit al lui Liviu Dragnea, șeful suprem al PSD la acea vreme. Ea a declarat la acea vreme că bijuteriile au fost în parte cumpărate sau moștenite.

Viorica Dăncilă, demisă joi de Parlament

Viorica Dăncilă a părăsit postul de Prim-Ministru al României joi, după ce moțiunea de cenzură a opoziției a obținut suficiente voturi în Parlament. Alături de Dăncilă au fost eliberați din funcție toți miniștrii din cabinetul acesteia. Vineri, Klaus Iohannis a invitat la Palatul Cotroceni reprezentanți ai partidelor parlamentare pentru a demara negocierile legate de numirea unui nou guvern. Acesta va trebui însă să fie votat din nou de majoritatea parlamentarilor. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si