Virgil Popescu: Cred că ce s-a întâmplat ieri face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României

Referitor la zvonurile apărute în ceea ce privește creșterea prețului carburanților, Virgil Popescu a declarat că România nu are absolut nicio problemă cu stocurile de petrol și nu are absolut nicio problemă cu stocurile de carburanţi.

Author: Laura Macovei joi 10 martie 2022 , 19:48

Virgil Popescu: Cred că ce s-a întâmplat ieri face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României

Virgil Popescu: Cred că ce s-a întâmplat ieri face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României

[Sursa foto: Facebook/Virgil Popescu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă că cei doi mari producători de carburant din România au capacitatea de a aproviziona „absolut toate staţiile de distribuţie” din ţară. Acesta subliniază faptul că ţara noastră nu are o problemă cu privire la aprovizionarea cu benzină şi motorină.

În opinia sa, situaţia privind cozile formate miercuri la benzinării, pe fondul temerilor privind preţul benzinei şi motorinei, „face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României" şi care are legătură cu conflictul armat din Ucraina.

„România nu are absolut nicio problemă cu stocurile de petrol, nu are absolut nicio problemă cu stocurile de carburanţi, există resurse, românii nu au de ce să se teamă că vom ajunge să nu existe benzină şi motorină în staţiile de distribuţie.

Citeste si: Bătută că n-a stat la coadă

Nu există, de asemenea, niciun motiv pentru explozia preţurilor, aşa cum s-a întâmplat ieri, şi este absolut regretabil tot ce s-a întâmplat ieri şi această manipulare care a fost făcută. (...)

Un război hibrid care se petrece pe teritoriul României

Eu, personal, cred că ce s-a întâmplat în cursul zilei de ieri face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României. Încă o dată, nu avem absolut nicio problemă cu stocurile de petrol, cu stocurile de benzină şi motorină ”, a declarat Virgil Popescu, joi seară, după şedinţa de Guvern.

Citeste si: VIDEO- Zvonurile privind explozia prețurilor la benzină și motorină au fost și în Bulgaria săptămâna trecută. Vezi cum au rezolvat autoritățile situația

Ministrul Energiei a subliniat că cei doi mari producători de carburant din România sunt "pregătiţi" şi pot aproviziona "absolut toate staţiile de distribuţie” din ţară.

Românii au format ieri cozi de zeci de kilometri în toate orașele din țară, crezând că este ultima zi în care prețul combustibilului este la un preț decent. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si