Dovezi care arată că virusul Sars-Cov-2 a fost creat în laboratorul din Wuhan. Ce spun specialiștii

Au apărut noi dovezi ce arată că virusul COVID-19 a fost creat și scăpat dintr-un laborator din Wuhan. Cercetătorii au făcut anunțul.

Author: Georgiana Balaban marți 08 iunie 2021 , 20:45

virusul covid 19 a fost creat în wuhan
Cum a apărut pandemia COVID-19.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noile dovezi care arată că virusul Covid-19 a fost creat și scăpat dintr-un laborator îi uimește pe specialiști. Încă de la apariția virusului, oamenii de știință din toate zonele au început cercetările și studiile în legătură cu apariția acestuia.

Cele mai multe răspunsuri la întrebările pe care omenirea le are, se învârt în jurul a două rezultate descoprite constant de marii cercetători.

Specialiștii au declarat că există două modalități prin care virusul a pus stăpânire pe tot globul pământesc. Ei au explicat că este fie o evoluție naturală, de la animale la om, fie a fost creat și scăpat dintr-un laborator.

Citeste si: Țara europeană care a scăpat de epidemia de coronavirus

În data de 15 ianuarie 2021, Departamentul de Stat a publicat informații despre Covid-19, spunând că dovezi „circumstanțiale” sugerează că teoria virusului scăpat din laborator este posibilă. Documentul cu concluziile oamenilor de știință din California a fost ținut secret până pe data de 7 iune.

Documentul a fost făcut public abia în momentul în care The Wall Street Journal a raportat existența lui.

Într-un eseu publicat în The Wall Street Journal și semnat de dr. Stephen Quay, CEO companiei farmaceutice Atossa Therapeutics Inc, și Richard Muller, un profesor de fizică de la Universitatea Berkeley din California, se dovedește că există dovezi foarte puternice care afirmă că virusul a fost creat în laborator.

În analiza ADN-ului virusului SARS-Cov-2, s-a constatat prezența aminoacidului L-arginina. Este un termen folosit pentru a descrie orice domeniu al cercetării medicale care modifică un organism sau o boală.

Citeste si: Țara care a descoperit  cazuri de miocardită în rândul tinerilor vaccinați cu serul Pfizer

Cum a apărut pandemia COVID-19

Pe 24 februarie 2021, un specialist chinez cu relații în Statele Unite, ar fi înaintat un patent pentru un vaccin Covid-19. Apoi, la câteva săpămâni a fost declarat primul caz de Coronavirus.

Citeste si: Varianta indiană COVID-19 face ravagii în Regatul Unit

virusul covid 19 a fost creat în wuhan
Unde a fost creat virusul COVID-19?![Sursa foto: PixaBay]

Omul de știință Zhou a murit. Decesul lui a venit la mai puțin de trei luni după ce a înaintat actele pentru patent. Chiar dacă era unul dintre cei mai cunoscuți oameni de știință din țară, moartea sa a apărut doar într-o publicație din China.

Laboratoarele din Wuhan sunt cunoscute drept cele care au făcut experimente pe virusul provenit de la lilieci. Experții în sănătate care susțin teoria scăpatului din laborator atrag atenția că din același oraș a izbucnit și pandemia, ceea ce duce la o coincidență prea mare pentru a fi ignorată.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț important despre tulpinile virusului COVID-19: „Asta este realitatea”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si