Viviana Sposub este născută la Botoșani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian”, urmând mai apoi cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. S-a îndreptat către lumea televiziunii, urmând această carieră și prezentând emisiuni îndrăgite de publicul din România. 

Citeste si: Iancu Sterp de la Puterea Dagostei, campion în ringul de MMA

Ce pasiuni are tânăra concurentă

Viviana Sposub este pasionată și de muzică, tânăra concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a urmat cursuri de piano și canto timp de 12 ani.  Pe lângă postura de prezentator TV, Viviana este cunoscută telespectatorilor și din postura de concurentă a unui reality show de succes.

Despre participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub spune că este încrezătoare în forțele proprii și că și-a dorit dintotdeauna să facă parte din acest proiect TV. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Artista Alexandra Ungureanu a vorbit despre vacanțe dar și despre noile sale proiecte! Care este numele fostei colege de la Bravo, ai stil! Celebrities alături de care și-ar dori să plece într-o loc exotic?

Ce a declarat Viviana Sposub despre participarea la concurs

„Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis „de ce nu!?”,  povestește Viviana Sposub. 

Citeste si: Ce părere are Mădălina, concurentă a sezonului 3 ”Puterea Dragostei”, despre noile fete

Cum se va descurca Viviana Sposub în competiție și cum va reuși aceasta să îi impresioneze pe jurați, veți afla urmaindu-i parcursul la „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si