Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, și Melania Medeleanu s-au iubit cu ani în urmă. Povestea lor de dragoste s-a terminat, iar fiecare dintre ei a luat-o pe drumuri diferite.

Citeste si: Cine îl înlocuiește pe Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății. Medicul Adrian Wiener, principalul favorit

Vlad Voiculescu, în vârstă de 37 de ani, și Melania Medeleanu, în vârstă de 42 ani, s-au iubit.

Cei doi au fost fondatori ai unui proiect, iar apoi s-au îndrăgostit. Melania Medeleanu a renunțat la televiziune în urmă cu doar câțiva ani. Ea a povestit pentru o revistă de femei din România ce se afla în spatele poveștii lor de iubire: „Unii oameni au şansa să întâlnească la un moment dat pe traseu pe cineva care le schimbă radical viaţa. Cred că asta am fost noi unul pentru celălalt şi doar aşa a putut să se nască MagiCAMP. Magia care ne-a absorbit, ne-a consumat cu totul. Am pus acolo ce-a fost mai bun şi mai curat. N-am avut însă înţelepciunea să găsim şi echilibrul şi am constatat la un moment dat că fiecare clipă petrecută în doi era exclusiv despre MagiCAMP. Chiar dacă în plan personal am pornit pe căi separate, uitându-mă în urmă la ce şi cum am construit, ştim că ce ne leagă e atât de puternic, încât pe un drum ne vom găsi întotdeauna împreună, bucurându-ne pentru succesul celuilalt sau fiindu-ne umăr la greu”.

Citeste si: Vlad Voiculescu: „Bucureştiul nu se carantinează de Paşte”. Noi criterii pentru instituirea carantinei

Ce a transmis Melania Medeleanu

În cadrul aceluiași interviu, Melania Medeleanu a refuzat să facă public numele tatălui copilului său. Fosta prezentatoare TV a transmis atunci: „Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş asculta inima.

Mi-am petrecut 22 de ani în faţă camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit şi bune şi rele. V-am salutat la sosire şi mi-am dorit de fiecare dată să fiu o gazdă bună, aşa încât să rămâneţi cu mine până la sfârşit. N-o să va mai urez „O seară fără cusur!” dar vă asigur că gândurile mele bune se vor îndrepta adesea spre voi şi că de fiecare dată va fi cu dor şi cu recunoştinţă. Am găsit la Prima TV oameni calzi şi înţelegători. Le mulţumesc pentru tot ce mi-au dăruit, chiar şi atunci când n-aş spune că merităm. Pentru o vreme o să fiu hai hui, o să lupt pentru cauze în care cred, o să mă bucur să fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni – fie că e vorba despre cursuri sau proiecte sociale şi o să las Universul să se joace cu viaţă mea cum ştie mai bine”.

Citeste si: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: Nu înţeleg ce solicită cei care participă la proteste

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

vlad-voiculescu-melania-medeleanu
Fostul Ministru al Sănătății și Vlad Voiculescu.[Sursa foto: Facebook]

Melania Medelanu a dat de înțeles că nu Vlad Voiculescu ar fi tatăl copilului său, surse apropiate din anturajul blondinei au mărturisit că Melania ar fi apelat la un donator pentru a rămâne însărcinată. De asemenea, au transmis că ea nu și-ar fi dorit de la bun început un fiu cu fostul său partener de viață.

Citeste si: Vlad Voiculescu, amenințat cu moartea: ”Mafia se simte în largul ei și se simte datoare să fure mai mult”

Fosta moderatoare TV a anunțat că nu poate să zică foarte multe despre tatăl copilului său: „e un om bun. Mai mult n-am primit dezlegare să dezvălui”.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Vlad Voiculescu și Melania Medeleanu au avut o relație pentru o perioadă bună de timp. Cei doi îndrăgostiți se considerau chiar a fi suflete pereche.

Citeste si: Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă între ”numărul real de morți și cel raportat”

Voiculescu și Melania s-au despărțit, iar la scurt timp în anul 2019 ea a devenit mămică. Melania Medeleanu are un fiu pe nume Radu Petru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si