“Deschiderea şcolilor este un succes al acestui Guvern. Dar dintr-un efort comun transformat într-o pasare continuă a vinei către Ministerul Sănătăţii, a vinei pentru că un lucru sau altul nu ar fi mers perfect”, a afirmat Voiculescu, vineri, într-o conferinţă de presă.

Ce spune fostul Ministru al Sănătății despre gestionarea pandemiei de COVID-19 în România?

Voiculescu susține că modul în care a fost gestionată pandemia de Coronavirus a avut parte de unele episoade mai puţin cunoscute pde cetățeni.

Astfel, tot el mai precizează că premierul României nu s-a sfătuit cu experții din domeniul sănătății precum doamna doctor Andreea Moldovan.

“Gestionarea pandemiei, aşa cum s-a petrecut în ultimele luni, a avut parte de câteva episoade pe care publicul le-a realizat mai puţin: premierul României discutând aproape niciodată cu Ministerul Sănătăţii, premierul României lansând targeturi fără să discute cu nimeni, premierul României transformându-se în primul epidemiolog al ţării, premierul României vorbind de lucruri pe care nu le cunoaştea, despre lucruri pe care nu s-a sfătuit cu nimeni din toată structura Ministerului Sănătăţii, nici cu comisiile de specialitate, nici cu experţii precum doamna doctor Andreea Moldovan şi întreaga echipă de la Ministerul Sănătăţii. Este un lucru peste care putem trece la nivel personal, e un lucru mai puţin îmbucuător pentru un stat şi pentru un Guvern care ar vrea să funcţioneze altfel”, a afirmat fostul ministru.

Citeste si: Lovitură dură pentru Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu. A fost trimis în judecată de DNA- vezi acuzațiile

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Acesta a afirmat că toate accidentele care au avut loc în sistemul sanitar s-au folosit împotriva Ministerului Sănătății, specificând că anumite lucruri nu țineau de minister.

“Fiecare accident din sistemul sanitar a fost manipulat, a fost folosit politic de câtre opoziţie, acest lucru e firesc, ce e nefiresc este ca parteneri din coaliţie să folosească accidente sau moduri mai puţin perfecte de a aborda o situaţie precum cele de la Foişor, respectiv de la Babeş.

Sunt lucruri care nu ţineau de Ministerul Sănătăţii. Responsabilitatea clară pentru evacuarea de la Foişor era în sarcina altcuiva. Lucrurile astea le-am lăsat să treacă şi cred că am greşit, le-am lăsat să treacă pentru că m-am gândit într-un guvern de coaliţie există totuşi nişte limite. Se pare că acele limite există doar pentru oamenii de bună credinţă şi aceste limite au existat doar pentru dintre noi”, a mai transmis Vlad Voiculescu.

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Citeste si: Vlad Voiculescu, atac la Florin Cîțu: "Premierul s-a transformat în primul epidemiolog al țării" (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si