Volodimir Zelenski este încrezător în privința războiului cu Rusia: ”Vom elibera cu siguranţă Crimeea”

Volodimir Zelenski a postat un nou mesaj în care cere ajutor internațional pentru reconstrucția zonelor din Ucraina afectate de război.

Author: Diana Bostan miercuri 26 octombrie 2022 , 08:04

zelenski

Volodimir Zelenski

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

El este de părere că instaurarea păcii în Ucraina este necesară pentru ca răul adus de Rusia să dispară.

Volodimir Zelenski a postat un nou mesaj video

”M-am adresat participanţilor la conferinţa de la Berlin, care este dedicată reconstrucţiei şi modernizării ţării noastre. Aceasta este deja a doua conferinţă de acest fel, după cea din Elveţia, care a avut loc în oraşul Lugano. Lucrăm pentru a obţine resurse pentru refacerea rapidă a infrastructurii noastre, a facilităţilor sociale şi a locuinţelor pentru ucraineni”, a afirmat Zelenski în ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare.

Citeste si: Biden avertizează: „Permiteţi-mi să spun doar că Rusia ar face o greşeală incredibil de gravă”

 Zelenski a cerut ajutor, punând accentul pe faptul că iarna se apropie.

Platforma Crimeea şi-a început activitatea în Croaţia

”Acesta este un nivel suplimentar şi foarte puternic de funcţionare a instrumentului nostru pentru reintegrarea Crimeei. Vom elibera cu siguranţă Crimeea. Vom readuce această parte a ţării noastre nu numai în spaţiul ucrainean, ci şi în spaţiul european. Acest lucru a fost confirmat încă o dată astăzi. Şi sunt recunoscător tuturor partenerilor noştri- aproape 50 de state şi organizaţii internaţionale- care ne ajută în format parlamentar. Sunt, de asemenea, recunoscător Croaţiei, separat, pentru ospitalitatea faţă de Platforma noastră din Crimeea”, a mai afirmat Zelenski.  

Citeste si: Lista celor mai bogați oligarhi ruși. Potanin l-a îndemnat pe Putin să nu ducă înapoi Rusia în „zilele catastrofale” din 1917

”În ciuda războiului, trebuie să continuăm să ne implementăm programele care restabilesc dreptatea istorică. Am început punerea în aplicare a unui proiect important de comemorare a victimelor nazismului- construirea unui memorial în Babi Yar. Îl vom finaliza cu siguranţă”, a adăugat Zelnenski.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si