Vot in Senat pentru OUG 13 si 14. Victor Ponta s-a abtinut de la vot, in timp ce Florin Iordache a votat in favoarea ambelor proiecte. Liviu Dragnea a lipsit

Fostul premier Victor Ponta s-a abtinut, iar Florin Iordache a votat alaturi de PSD, in favoarea ambelor legi, in plenul Camerei Deputatilor, la Legea de aprobare a OUG 14 si Legea de respingere a OUG 13. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a absentat de la ambele voturi.

Author: A.C. Webeditor: C.I.P. marți 21 februarie 2017 , 16:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Legea de aprobare a OUG 14 a primit 292 de voturi "pentru", iar un deputat s-a abtinut: Victor Ponta. Alti trei parlamentari au fost prezenti in sala, dar nu si-au exprimat nicio optiune: Mara Mares (PNL), Natalia Intotero (PSD) si Vasilica Radu Costin (PSD).

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache a votat in favoarea Legii de aprobare a OUG 14, potrivit votului electronic, inregistrat pe site-ul Camerei Deputatilor.
In cazul Legii de respingere a OUG 13, 291 de deputati au votat in favoarea ei, iar trei deputati s-au abtinut: Victor Ponta (PSD), Steluta Cataniciu (ALDE) si Alexandru Baisanu (ALDE). Social-democratul Vasilica Radu Costin a fost in sala, dar nu a votat. Si Florin Iordache a votat in favoarea respingerii OUG 13.

La ambele voturi, PMP a votat "pentru", desi, luni, in Senat, Traian Basescu si-a instructat parlamentarii sa se abtina de la vot.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu

Dragnea, a lipsit de la ambele voturi.

Luni, in Senat, legea de respingere a OUG 13 a primit un singur vot impotriva, de la senatorul PSD Ecaterina Andronescu.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si