Vremea de Florii va fi frumoasa si calda, cu temperaturi intre 14 si 22 de grade

Vremea de Florii va fi frumoasa si calda, cu temperaturi maxime intre 14 si 22 de grade si posibil ploi trecatoare in estul si sud-estul tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

V.P., sâmbătă 08 aprilie 2017 , 13:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Vremea de Florii va fi frumoasa si calda. In zonele estica si sud-estica exista conditii de posibile ploi slabe, trecatoare", a declarat pentru News.ro, Mirela Polifronie, meteorolog de  serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie.

In Banat vor fi in medie temperaturi de 20-22 de grade ziua si 6-10 grade noaptea.

In Crisana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade si minime de 5-8 grade, sâmbata si duminica fiind conditii reduse de ploaie.

In Transilvania, in duminica Floriilor vremea se va incalzi si  vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua si 2-7 grade noaptea.

In Maramures, incepând de duminica va fi o incalzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade si minime de 4-7 grade.

Si in Moldova va fi o incalzire a vremii incepând de duminica, când vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade si noaptea de 4-7 grade.

In Dobrogea, temperaturile vor fi in crestere duminica, ajungând la maxime de 14-18 grade si minime de 6-9 grade.

In Muntenia, in duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua si 6-9 grade noaptea, iar conditiile de ploaie vor fi reduse.

In Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminica, la 17-21 de grade ziua si 5-9 grade noaptea.

Si la munte va fi vreme frumoasa incepând de duminica, când se vor inregistra temperaturi de 4-10 grade ziua si 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si