Vremea pentru săptămâna 10-17 octombrie 2022. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 10-17 octombrie, vremea va continua să fie caldă. Specialiștii susțin că temperaturile vor fi peste normalul acestei perioade, pe tot teritoriul României.

În săptămâna 10-17 octombrie 2022, regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în cea mai mare parte din România, în special în regiunile estice și nordice.

Citeste si: Vremea în weekendul 8-9 octombrie 2022: Prognoza completă

Vremea pentru săptămâna 10-17 octombrie 2022

Vremea pentru săptămâna 10-17 octombrie 2022: Prognoza completă

[Sursa foto: PixaBay]

Banat

De pe 10 octombrie maximele se vor situa între 20 și 23 de grade mediate regional, iar minimele între 6 și 10 grade Celsius. Ulterior, valorile termice se vor apropia de cele specifice acestei perioade. Vor fi maxime de 18-20 de grade Celsius și minime de 8-10 grade Celsius. 

Crișana

De pe 10 până pe 17 octombrie temperaturile vor ajunge la 18-19 grade Celsius. Minimele se vor situa între 8 și 10 grade mediate regional. În intervalul 12-16 octombrie probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată.

Transilvania

Temperaturile vor scădea ușor și se vor menține în jurul a 18-20 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între 4 și 8 grade Celsius.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în această săptămână.

Maramureș

În acest interval, temperaturile vor scădea ușor și vor ajunge în jurul valorii de 17 grade Celsius. Minimele vor fi între 6 și 8 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată între 12 și 16 octombrie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: Fenomene meteo extrem de rare

Vremea pentru săptămâna 10-17 octombrie 2022

Vremea pentru săptămâna 10-17 octombrie 2022: Prognoza completă

[Sursa foto: PixaBay]

Moldova

La începutul săptămânii valorile termice vor scădea și se vor situa  în jurul normelor climatologice, cu temperaturi maxime, în medie, de 18-20 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile din termometre vor fi între 5 și 8 grade Celsius.

Dobrogea

În această săptămână temperaturile maxime se vor situa între 19 și 21 de grade Celsius, iar pe parcursul nopții se vor înregistra valori de 9-12 grade Celsius. La sfârșitul acestui interval meteorologii anunță șanse de ploaie.

Muntenia

În următoarea săptămână temperaturile vor scădea ușor, temperatura medie maximă va fi în jurul valorii de 21 de grade Celsius. Noaptea temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 9 grade Celsius. La sfârșitul săptămânii sunt șanse de ploaie.

Oltenia

Valorile termice vor fi mai mici comparativ cu săptămâna anterioară. Temperaturile maxime vor fi de 19-20 de grade Celsius, valori apropiate de normalul termic. Temperaturile din perioada nopților vor fi cuprinse în medie între 6 și 9 grade Celsius. 

Meteorologii au anunțat probabilitate de ploaie în această săptămână în Oltenia.

La munte

Temperaturile vor fi în creștere și se vor situa ușor peste cele normale din această perioadă. Maximele vor fi de 10-14 grade Celsius.

Noaptea, temperaturile vor fi între -1 și 6 grade Celsius. 

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Reacția lui Mihai Bendeac după moartea lui Andrei Versace. Actorul, intens criticat pentru gestul său: ”Ești zero cu video-ul ăsta.”- radioimpuls.ro

Sunt șanse de ploaie în săptămâna 10-17 octombrie.

Citeste si: Meteo 7.10.2022 prânz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si