Viorel Stegaru îngenuncheat de durere. Vulpița de la Vaslui a dispărut

Cuplul Viorel și Veronica Stegaru trec prin momente de cumpănă. Vulpița de la Vaslui și-a făcut bagajele și a plecat.

Author: G.B. joi 07 mai 2020 , 21:12

vulpița de la vaslui a dispărut
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vulpița de la Vaslui a dispărut. Viorel Stegaru este îngenuncheat de durere. Vulpița de la Vaslui a dispărut după o ceartă puternică cu soțul ei.

Viorel susține că soția lui a părăsit căminul pentru că el nu i-a acceptat melodia pe care ea o cântă cu manelistul Raffelo.

Vulpița de la Vaslui a dispărut. „Viorel, nu te mai vreau în viața mea! La tine nu am să mai mă întorc deloc.” a spus Veronica, în timp ce își făcea bagajele. Tânăra a menționat că și-a strâns hainele pentru a pleca la Blăgești la casa părintească. Vulpița spune că va merge să-și viziteze și fetița.

vulpița de la vaslui a dispărut

Vulpița de la Vaslui a dispărut. Citeste si: Vulpița cântăreață de azi. Veronica Stegaru a scos un hit alături de Axinte

vulpița de la vaslui a dispărut

Vulpița de la Vaslui a dispărut. Viorel auzind aceste vorbe, a pus mâna pe hainele lui pentru a o însoți. „Veronica, nu da cu piciorul! Ca să-ți demonstrez eu. Am bagajul făcut de o săptămână, actele. Cu ce am venit, plec. Aspiratorul dacă vrea să-l ia, dacă nu, îl iau eu!” a declarat Viorel Stegaru.

Vulpița de la Vaslui a dispărut. Citeste si: Soții Stegaru au plecat la munte. Vezi în ce ipostază a fost surprinsă Vulpița de la Vaslui

Vulpița de la Vaslui a dispărut. Citeste si: Viorel de la Vaslui a luat o decizie neașteptată. Nimeni nu-l mai poate întoarce înapoi

Viorel Stegaru îngenuncheat de durere. Vulpița de la Vaslui a dispărut

Vulpița de la Vaslui a dispărut. „Măcar să spună motivul! Pe mine m-a pus într-o situație...Parcă văd că ai să regreți...Mai are puțin și ajunge cel mai sus, unde nu a ajuns nimeni niciodată. Nu o să mai avem norocul ăsta!!” continuă Viorel de la Vaslui.

vulpița de la vaslui a dispărut

Vulpița de la Vaslui a dispărut. Viorel a luat o măsură de ultim moment și a închis ușa apartamentului, apoi s-a împotrivit și s-a pus în fața șifonierului pentru a o împiedica pe soția lui să-și facă bagajul.

Vulpița de la Vaslui a dispărut. Citeste si: Vulpița l-a cucerit pe Rafaelo în timpul filmărilor pentru melodia pe care au scos-o împreună: „Se bucură din nimicuri și este tot timpul…”

Vulpița de la Vaslui a dispărut. „Dacă vrei să plecăm, să faci curat! Arunci tot ce e în frigider! Noaptea nu mai pleacă nimeni de aici. ” a adăugat Viorel.

vulpița de la vaslui a dispărut

Vulpița de la Vaslui a dispărut. „Viorele, nu mă comanzi tu pe mine! Nu te mai vreau! Deschide ușa!” spune Veronica Stegaru.

Vulpița de la Vaslui a dispărut. Viorel a lăsat de la el și a ajutat-o pe Vulpiță cu bagajul, ca să poată pleca. Cu lacrimi în ochi, Vulpița de la Vaslui și-a luat adio de la reporterița Acces Direct.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si