Soții Stegaru au plecat la munte. Vezi în ce ipostază a fost surprinsă Vulpița de la Vaslui

Vulpița de la Vaslui și Viorel au mers pentru prima dată la munte. Cei doi au mers la Bran, iar acolo au avut parte de o surpriză, când oamenii i-au asaltat să facă poze cu ei.

Author: G.B. joi 20 februarie 2020 , 20:22

Soții Stegaru au plecat la munte
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soții Stegaru au plecat la munte. Soții Stegaru au făcut o excursie la munte. Cuplul s-a dat cu sania, dar au învățat și să schieze.

Viorica și Viorel au văzut muntele și pârtia pentru prima dată în viața lor. Cum au ajuns pe Valea Prahovei, fanii s-au îmbulzit să facă poze cu ei.

Soții Stegaru au plecat la munte

Soții Stegaru au plecat la munte. Ei bine, prima oprire a fost pe pârtia din Staţiunea Bran, acolo unde soţia-Vulpiţă şi Viorel s-au dat cu sania.

Soții Stegaru au plecat la munte. Vezi în ce ipostază a fost surprinsă Vulpița de la Vaslui

Soții Stegaru au plecat la munte. După ce s-au dat cu sania, Veronica și Viorel au continuat să încerce și alte sporturi de iarnă. Cei doi au încercat să schieze, iar apoi s-au oprit direc la grătar pentru a mânca ceva.

Soții Stegaru au plecat la munte. Citeste si: Cum a fost surprinsa Bianca la HOTEL, in miez de noapte! Ce facea ''vulpita'', fara Livian

Soții Stegaru au plecat la munte. Şi dacă tot au fost la Bran, soţii din Blăgeşti au dat o fug şi până la Castelul vestit în toată lumea.

„Drumul ăsta, ai văzut şi Castelul Bran!", spune Viorel.

„Da.", răspune ascultătoare Vulpița.

„Acum ce mai urmează să mai vezi?", întreabă gânditor Viorel.

Soții Stegaru au plecat la munte. Citeste si: Vulpița de la Vaslui a fost bătută de Viorel. Află secretul pe care soțul îl ține ascuns și nu îi dă pace

Soții Stegaru au plecat la munte

„Nu ştiu!", răspunde Viorica!.

Soții Stegaru au plecat la munte. Cei doi au fost foarte receptivi și s-au lăsat învățați de instructorul de ski. Astfel, soții Stegaru au învățat să frâneze, chiar dacă au mai și căzut.

Soții Stegaru au plecat la munte. Citeste si: Cum arăta Vulpița de la Vaslui înainte să fie celebră? Imagini de excepție cu soția infidelă

Soții Stegaru au plecat la munte

Soții Stegaru au plecat la munte. Citeste si: Copilul Vulpiței, lăsat la Blăgești, plânge de dorul părinților și îi cheamă acasă. Vezi cum arată micuța Maria

Soții Stegaru au plecat la munte. Vulpița de la Vaslui a zis că ea ar mai încerca acest sport, însă Viorel a zis că a obosit prea mult și că nu mai vrea. „Mergem la un hotel, la spa, ceva, să ne mai încălzim!” a afirmat Viorel Stegaru, mâncând dintr-un porumb fiert.

Soții Stegaru au plecat la munte

Soții Stegaru au plecat la munte. Citeste si: Vulpița de la Vaslui dans lasciv. Vezi ce armă secretă are pentru a cuceri bărbații

Soții Stegaru au plecat la munte. Veronica și Viorel au declarat că vor să rămână în București pentru a-și clădi o viață nouă. Cei doi au mărturisit că nu se vor mai întoarce la Blăgești, pentru că Viorel urmează să se angajeze la spălătorie, iar ea își caută un loc de muncă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si