Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ de ziua socrului ei: „Niciodată nu mă mai întorc la Blăjești!”

Este sărbătoare la Blăjești, în familia lui Viorel și a Veronicăi. Soțul vulpiței i-a transmis urări de bine tatălui său, însă Veronica Stegaru a fost extrem de tranșantă și dură față de socrul ei.

G.B., luni 10 februarie 2020 , 18:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Vulpița de la Vaslui a devenit foarte nervoasă de ziua socrului ei. Viorel, soțul trădat, i-a transmis urări tatălui său, însă soția-vulpiță i-a urat socrului că îl așteaptă să o tundă.

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Viorel îi simte lipsa tatălui său, dar și a fetiței pe care o are împreună cu Veronica. Bărbatul i-a trimis tatălui său, de ziua de naștere, drept răsplată că îi îngrijește fetița un coș cu fructe și cu bunătăți.

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Citeste si: Bomba anului! "Vulpiţa" s-a îndrăgostit de Jador!? Uite ce i-a spus solistului când l-a sunat!

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Astăzi, 10 februarie, soții Stegaru i-au transmis urări lui Dumitru Stegaru de ziua lui, din platoul emisiunii „Acces Direct” de pe Antena 1. „I-am zis un călduros la mulți ani și multă sănătate din partea mea. Cred că a reacționat bine, din punctul meu de vedere, dar nu știu”, a menționat Viorel. Bărbatul a declarat că anul trecut de ziua seniorului Stegaru s-au strâns cu toții la distracție, la râs și la timp petrecut în familie.

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Citeste si: Adevărul a ieșit la iveală! Cine este, de fapt, Vulpița de la Vaslui?

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ de ziua socrului ei: „Niciodată nu mă mai întorc la Blăjești!”

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Vulpița de la Vaslui a izbucnit, iar în momentul în care a fost întrebată câți ani împlinește socrul ei, Veronica a răspuns tranșant: „Nu mă interesează!”.

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Veronica Stegaru a afirmat că este nervoasă pe tatăl lui Viorel pentru că a ieșit cu foarfeca după ea și a încercat să o tundă. „Nu, niciodată nu mă mai întorc la Blăjești!”, a spus soția-vulpiță.

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Citeste si: Cum arăta Vulpița de la Vaslui înainte să fie celebră? Imagini de excepție cu soția infidelă

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. „Să mai iasă cu foarfeca să mai mă tundă, atât îi urez!” a transmis Veronica.

Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ. Citeste si: Vulpița și Viorel de la Vaslui, în LACRIMI! Anunțul care le-a dat viața peste cap

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si