Vulpiţa de la Vaslui a luat o decizie ŞOC! Nimeni nu se aştepta

Vulpița de la Vaslui s-a întors acasă, pe plaiurile sale natale, însă fără Viorel. Bărbatul a mers separat, cu o altă mașină, către mama lui.

G.B., marți 02 iunie 2020 , 20:25

vulpița s-a întors acasă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Veronica Stegaru s-a întors acasă. Cuplul Stegaru s-a destrămat, însă cât va mai dura apariția lor la TV? Cei doi sunt despărțiți, așa că au mers pe drumuri diferite.

vulpița s-a întors acasă

Vulpița de la Vaslui s-a întors acasă. Cuplul Stegaru s-a destrămat, însă cât va mai dura apariția lor la TV

vulpița s-a întors acasă

Citeste si: Viorel Stegaru îngenuncheat de durere. Vulpița de la Vaslui a dispărut

Citeste si: Vulpița cântăreață de azi. Veronica Stegaru a scos un hit alături de Axinte

Citeste si: Viorel de la Vaslui a luat o decizie neașteptată. Nimeni nu-l mai poate întoarce înapoi

Vulpița de la Vaslui s-a întors la Blăgești unde mama ei a așteptat-o cu ciorbă de pasăre, dar și cu mici la grătar. „Sunt fericită că o văd pe mami, pe tata, pe fratimio, pe soră-mea. Avem corcoduși, vișini, mama face rost de cireșe. O să merg și la cosit!” a transmis Veronica.

vulpița s-a întors acasă

Citeste si: Connect-R le declară război soților Stegaru. Artistul a explodat pe Internet: „Așa ceva nu se poate. Vă jur că...”

Vulpița a fost primită ca o regină de părinții ei. Oamenii au îmbrățișat-o cu ochii în lacrimi pe copila lor. Veronica a venit cu mașina încărcată de cadouri. Fata a adus familiei: tort, prăjituri și chiar un televizor. Veronica Stegaru mai are o soră, dar și un frate mai mic. Fata nu și-a mai văzut familia de cinci ani.

Veronica Stegaru a intrat cu sandalele cu toc prin grădina îngrijită de părinți. Vulpița și-a luat repede papucii de casă pentru a se putea plimba cu bicicleta. „Gata, nu mai sunt doamnă de București!” a transmis Veronica Stegaru.

Fata a spălat vasele în care au mâncat, apoi a mers să călărească căprița „Alunița”. Veronica Stegaru a încheiat vizita la părinții săi, după ce le-a cerut părerea despre Viorel. „Nu e prea muncitor! Nu faci casă cu el!” au încheiat părinții Vulpiței.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si