What’s UP, destăinuiri la “Teo Show” “Așa mi s-a schimbat viața cu totul”

Deschis și direct, talentat și cu hituri în repertoriu care au ocupat primul loc în topurile muzicale din România, cu zeci de milioane de vizualizări, What’s UP este cu siguranță unul dintre cei mai bine cotați artiști din țară.

Author: Diana Bostan marți 31 ianuarie 2023 , 13:11

teo

Teo Show

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Renumitul cântăreț a oferit un interviu în exclusivitate, la “ Teo Show ”, după o lungă perioada în care acesta a dispărut din lumina reflectoarelor.

Drumul spre celebritate, de la Marius Ivancea, copilul pasionat de muzică, la What’s UP a început la doar 8 ani, când acesta a compus primele lui versuri.

Cinci ani a mai tarziu a intrat într-un studio de înregistrări și s-a îndrăgostit iremediabil de muzică.

Într-o zi a venit Andra să asculte niște piese, a auzit-o și pe a mea și așa mi s-a schimbat viața cu totul”,  a povestit  artistul despre un moment de cotitură al carierei sale.

Citeste si: Câți ani avea Deea Maxer când l-a cunoscut pe Dinu Maxer. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Citește și: Paula Seling și fiica sa, împreună pentru prima dată într-o apariție televizată; Confesiunile celebrei cântărețe, în platoul emisiunii “Teo Show”, despre decizia de a ține secretă adopția fiicei sale

What’s UP a fost vreme de mulți ani textier la un post TV de muzică, unde a lucrat din pură pasiune, o pasiune care l-a făcut să pună școala pe locul doi, după cum a povestit acesta. Însă tatăl său a fost și de acea dată lângă el să îi dea cel mai bun sfat, acela de a acorda atenție învățăturii.

“La un moment dat s-a închis acel post TV și cumva i-am dat dreptate lui tata. Norocul meu că eram în clasa a XII-a  și am reușit să redevin tocilarul care eram până în clasa a-VI-a. Am terminat liceul și m-am băgat la două facultăți, și,  după doi ani, în paralel, mergeam și la muncă…”,  adaugă acesta.

Citește și: Duminică, la “Asta-i România!”, reportaj cu “leneșii de lux”, din comuna cu cei mai mulți asistați sociali din țară

Artistul a mai mărturisit în cadrul interviului de la “Teo Show” că primul său job s-a desfășurat la o terasă din București, acolo unde debarasa mesele; motivul pentru care muncea acolo era unul simplu, avea nevoie de bani.  “Până la 15-16 ani începi să îți dorești și tu să mergi la un film”,  a rememorat acesta despre acea perioada îndepărtată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si