Zbor cu probleme pe ruta Bucuresti- Catania. Doi pasageri au facut atac de panica

Zborul Wizz Air de joi, de pe ruta Bucuresti – Catania, s-a confruntat cu turbulente, iar doi pasageri au avut atac de panica, echipajul solicitând asistenta personalului medical dupa aterizarea in siguranta a aeronavei, a anuntat compania aeriana Wizz Air.

Author: A.S. joi 21 septembrie 2017 , 11:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Zborului i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra aeroportului Catania inainte de aterizare.

Citeste si: A murit sub ochii fetitei ei de 6 ani. Ramona este una dintre victimele din Timisoara care si-au pierdut viata in timpul furtunii violente

”Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave”, se arata in comunicat.

In timpul asteptarii, zborul a

experimentat turbulente, iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati, potrivit companiei.
Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si