Zeci de animale au murit intr-un incendiu langa rezervorul cu apa al unui sat din Arges

Au apa la robinet, doar in acte. In realitate insa, un sat intreg din Arges traieste din rezerve proprii. Grav este ca zeci de animale au murit intr-un incendiu care s-a produs langa rezervorul cu apa al satului.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D marți 08 august 2017 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

-Au ars 20 de pui. Au fost inchisi acolo, intr-o camera. Saracii de ei.

ALEXANDRU CONSTANTIN, PRIMAR COMUNEI NEGRASI:
34.57 Ati drumul la rezerva de incendiu  pentru ca apa care curgea in acel moment pe conducta nu facea fata? Apa curgea  dar nu avea presiune.

Prin clipe de foc a trecut o familie din satul Barlogu la sfarsitul saptamanii trecute. Din cauza caniculei cotetele animalelor s-au aprins in toiul noptii. Au privit ingroziti cum flacarile le omoara animalele, pentru ca apa la robient nu curgea.

-Ce sa mai facem. Suntem nenorociti. 18.01

MARIA CIOBANU: La inceput a fost oprita. De ce era oprita? Nu mai ajunge apa. Din cauza secetei uda lumea. Cat a fost flacara de mare, la copac acolo. A luat foc frasinul.

Pompierii au venit tocmai din Pitesti, de la cativa zeci de kilometri. Culmea este ca gospodaria care s-a aprins este chiar in spatele  putului de apa. Pana a ajuns si a doua masina a salvatorilor, flacarile se stinsesera de la sine.

-De la caldura mare. Adica asa au explicat pompierii.

Grav este ca aceasta situatie se poate repeta oricand. Iar daca flacarile izbucnesc la marginea satului unde apa nu ajunge mai deloc, totul se poate transforma rapid intr-o tragedie.

-Acum este presiune, pentru ca a plouat azi noapte.

ALEXANDRU CONSTANTIN, PRIMAR COMUNEI NEGRASI: 400 de litri de apa, doamna, mi se pare suficienta. Pe hartie este suficienta, in realitate… Nu ajunge. Da, acesta este adevarul.

Bietii oameni s-au obisnuit cu situatia.

- Va faceti rezerve? Oprim, normal. Murim de sete, ce facem?

-Ati pus si in sticle si in galeti. Pai, ce sa facem? Ca nu stim cand opreste iar.

ALEXANDRU CONSTANTIN, PRIMAR COMUNEI NEGRASI: Eu m-am gandit la o solutie si oricum o rezolv. Eu sunt cetatean al comnei, al satului. M-am nascut acolo. Si nu plec din mandatul asa pana nu forez acel put.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si