Zeci de arestări la Paris. Capitala franceză, un butoi cu pulbere

În total 31 de persoane au fost arestate în marja celei de-a 19-a zi de mobilizare a ”vestelor galbene” în capitala franceză, a anunţat sâmbătă Prefectura Parisului, care a precizat că 15 persoane au primit avertismente în perimetrul interzis şi au fost efectuate peste 2.000 de controale preventive, relatează Reuters şi AFP.

E. V., sâmbătă 23 martie 2019 , 15:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Niciun incident nu a avut loc la adunări aflate în curs sâmbătă, pe Trocadéro şi în sectorul Châtelet, potrivit prefecturii, scrie News. 

Niciun manifestant nu şi-a făcut apariţia în sectorul Champs-Elysées, în care manifestaţiile au fost interzise, precizează sursa citată. Câteva zeci de manifestanţi se adunaseră să participe la un marş din Piaţa Denfert-Rochereau, către Piaţa Saint-Pierre.

Alte manifestaţii erau în curs de adunare în mai multe oraşe franceze.

Poliţia evacua Piaţa Garibaldi la Nisa, unde persoane s-au adunat sâmbătă dimineaţa, în pofida interdicţiei de a manifesta. Şase persoane au fost arestate în prima parte a zilei.

Alte adunări organizate în Franţa se desfăşurau paşnic. La Tourcoing (Nord), zeci de persoane urmau să se ducă la Lille, situat la aproximativ 12 kilometri distanţă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si