VIDEO - Faleza din Costinești este pe cale să se prăbușească

Pericol uriaș pentru turiștii din Costinești, unde zeci de metri din faleză sunt pe cale să se prăbușească! Chiar dacă primele probleme au apărut in urmă cu mai mulți ani, situația continuă să se agraveze. În loc să ia măsuri concrete, autoritățile s-au rezumat doar la a interzice accesul pe acea porțiune.

Author: Andreea Albu marți 28 iunie 2022 , 18:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe această fâșie de nisip nu ar fi trebuit să calce niciun turist în acest sezon estival și asta din cauza pilonilor din beton care sunt pe punctul de a se prăbuși.

Oamenii se aventurează fără să se gândească la pericole

Alți piloni din fier s-au desprins deja de malul de pământ și au căzut în apă. În ciuda panourilor de avertizare, oamenii s-au aventurat cu cearșafurile fără să se mai gândească la pericol.

"Nu vă este frică că poate vă cad astea in cap? Nici nu le am văzut până acum. Nu va este teama pentru că nu se știe când se vor... nu prea!"

Citeste si: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Petru şi Pavel? Spune-le La mulţi ani!

Citeste si: Radu i-a adresat replici dure unei concurente în ,,Casa iubirii'': ,,Ce dai primești!''. Aceasta a părăsit în lacrimi camera roșie- kanald.ro

Citeste si: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

"Acum că ne-ați spus nu cred că vom mai sta aici. Dar n-ai observat că sunt așa aplecați? Sincer nu, dar am acum îmi este și frică să mai stau!"

Citeste si: Temperatura apei mării în weekend. Vestea momentului pentru cei care merg pe litoral

"Unde era sa ma duc? In centru? Și acolo se poate sta cu cearșaful prosopul.. Aici am ales să venim, de aia!"

Lucrările de reparare sunt amânate

Acest bărbat s-a așezat cu cortul fix lângă gardul de stuf. Mai grav este că acesta era în apă, iar copilul a rămas singur în cort!

"Mă dau mai departe! Sunteți conștient că pericolul este la orice pas?"

Citeste si: Vremea iunie 2022: Surprize mari de la meteo

Alții au fost ceva mai prudenți și s-au așezat la o distanță considerabilă.

Citeste si: Faleza din Costinești se prăbușește

Porțiunea de plaja periculoasă este inclusă într-un proiect bazat pe reducerea eroziunii costiere. Doar că lucrările la proiectul cu finanțare europeană sunt amânate pentru o vreme. Până atunci, zona rămâne monitorizata de către Apele Române, iar turiștilor nu le rămâne decât să respecte panourile de avertizare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si