Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa. Christian Sabbagh a pus o poză pe contul său oficial de Facebook în care arată cât de mult o iubește pe soția sa. Bărbatul i-a gătit și a încercat să o impresioneze după o zi de muncă. Vedeta Kanal D a mărturisit că dacă este bine așa sau era și mai bine să meargă la un restaurant de fițe, rămâne la aprecierea oamenilor.

Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa. Citeste si: Christian Sabbagh si Iulia au facut nunta FULGER! Cum au planuit totul in 24 de ore

Christian Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa. Citeste si: Christian Sabbagh, fotografie emoționantă cu cea căreia îi spune mama! Mesajul scris din suflet: "Pentru mine însemni totul"

Ziua îndrăgostiților se apropie. Christian Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa

 Christian Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa

Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa. Citeste si: VIDEO| Iulia și Christian Sabbagh, nuntă în 48 de ore

Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa. Prezentatorul TV a afirmat că nu există o zi anume pentru a declara iubirea față de persoana iubită: „Nu exista o zi speciala pentru a declara iubirea! Dragostea nu se copiaza, nu se imprumuta, nu se ia in franciza. Dragostea e pura, simpla, profunda si cam atat…!
Asa am incercat sa-mi impresionez sotia, dupa o zi de munca, acasa, in doi! Daca am facut bine sau nu, daca trebuia sa plec la nu stiu ce restaurant de fite etc, ramane la aprecierea dumneavoastra!”
a transmis Christian Sabbagh.

Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa. Citeste si: Christian Sabbagh, nuntă și botez în mare secret! Jurnalistul de investigații se cunună în fața lui Dumnezeu cu aleasa lui, Iulia și își creștinează fiul| EXCLUSIV

 Christian Sabbagh a făcut un gest impresionant pentru soția sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si