Zodiac chinezesc 2021: Este anul Bivolului Alb de Metal! Ce semnifică și de ce anume trebuie să ne ferim în acest an

Zodiac chinezesc 2021. Intrăm în anul Bivolului Alb de Metal. Începe în 12 februarie 2021 și se încheie pe 30 ianuarie 2022. Iată ce semnifică și ce va urma!

Author: Mircea Pop marți 19 ianuarie 2021 , 11:46

Zodiac chinezesc 2021: Este anul Bivolului Alb de Metal
Zodiac chinezesc 2021: Este anul Bivolului Alb de Metal
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Zodiac chinezesc 2021. Anul Bivolului Alb de Metal începe pe 12 februarie 2021. Conform asteologilor, 2021 este un an al asumării responsabilităților, al muncii grele, al organizării și perseverenței, al determinării și al meritului. 

Anul Bivolului Alb de Metal din Zodiacul chinezesc începe în 12 februarie 2021, având să se încheie pe 30 ianuarie 2022.

Horoscop chinezesc 2021. Ce semnifică Bivolul Alb

Bivolul este un animal puternic, hotărât sau chiar încăpățânat, statornic și loial, sincer și de încredere. El inspiră munca grea, perseverența, forța și rezistența de care dă dovadă pentru a-și atinge scopurile. În general, în anul Bivolului, rezultatele vin după muncă și nu după noroc.

Zodiac chinezesc 2021: Este anul Bivolului Alb de Metal
Zodiac chinezesc 2021: Este anul Bivolului Alb de Metal

Citeste si: Mercur retrograd 2021: Trei hop-uri importante în acest an

Bivolul semnifică, de asemenea, succes și statornicie, pace și armonie, familie și dragoste, stabilitate, disciplină și organizare, răbdare și determinare.

Suntem încurajați în 2021 să muncim pentru a ne urma și realiza visurile, să ne respectăm și protejăm familia, să ne organizăm bine timpul și prioritățile, să rămânem pe drumul nostru, în ciuda greutăților, pentru a atinge succesul.

Avertismentul astrologilor legat de sănătate

Atenție și în privința sănătății, Bivolul are vulnerabili plămânii, așadar există un risc mai mare să suferim de afecțiuni respiratorii.

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2021. Pe ce dată începe Anul Boului de Metal? Horoscop chinezesc complet pentru 2021

În acest an, dacă nu ați simțit deja aceasta de la finalul lui 2020, ne vom simți îndemnați să avem mai multă grijă de sănătatea noastră, de aspectul fizici și stilul de viață. Așadar este posibil să ne schimbăm dieta cu alegeri mai sănătoase, să mergem la medici pentru a rezolva unele probleme care ne măcinau de mai mult timp, ne vom proteja sănătatea și chiar vom face pași în prevenție.

Culorile anului chinezesc 2021: roșu și verde

Aceste culori echilibrează fluxurile de energie ale celor cinci elemente din Cosmologia chineză și Feng Shui. Verde reprezintă natura, în timp ce roșu reprezintă focul.

Citeste si: VIDEO- Avertismentul astrologilor: Avem în față o săptămână agitată

Zodiac chinezesc 2021: Este anul Bivolului Alb de Metal
Zodiac chinezesc 2021: Este anul Bivolului Alb de Metal

Bivolul este familist, loial, protector și blând cu cei dragi

Toate aceste influențe le vom simți și noi în raport cu familia noastră, care va ocupa loc prioritar în interesele noastre din acest an.

Așadar, familia va fi vizată pentru fiecare, indiferent că vorbim despre părinți sau despre familia construită, cu partener de viață și copii. În familie vor avea loc multe evenimente, iar unele dintre acestea vor fi chiar încercări. Este un an al adaptării și reorganizării familiale, rutina pe care o știam până acum pare să se schimbe, prin unele aspecte, definitiv, scrie cuvintul.md.

Citeste si: VIDEO- Astrologii spun că zodiile vor avea un ianuarie foarte dinamic


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si