.Soferul autocamionului a fortat trecerea la semafor, plecand cu cateva secunde inainte sa se faca verde, moment in care a acrosat si a prins sub greutatea imensa a vehiculului, o batrana.

Femeia se grabea sa traverseze strada, intrucat mai avea cateva clipe pana cand sa prinda rosu la semafor si imediat dupa ce a trecut de refugiul statiei de tramvai, a fost lovita cu partea frontala- stanga a TIR-ului, care si-a continuat deplasarea, intrand astfel sub rotile mastodontului, scrie BZI.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Un martor aflat la fata locului a declarat ca soferul nu a observat victima pe care tocmai a prins-o sub roti si i-a facut semn sa se opreasca.

La fata locului au intervenit politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, criminalistii, doua autospeciale de pompieri si o ambulanta din cadrul SAJ Iasi.

Victima a primit ingrijiri medicale de prim ajutor dupa care a fost transportata la sectia UPU a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi, starea ei fiind una critica. De mentionat ca imediat dupa ce a fost preluata de cadrele medicale SAJ Iasi, femeia a facut de doua ori stop cardio-respirator, odata in drum spre spital si dupa ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, in ambele cazuri fiind dispuse manevrele de resuscitare la care a raspuns pozitiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si