O crimă odiasă a avut loc într-un apartament din Sibiu. O tânără de 21 de ani a fost găsită fără suflare, iar principalul suspect este un tânăr de 24 de ani, cu care aceasta s-ar fi aflat într-o relație. 

Un prieten cu presupusul ucigaș face mărturii cutremurătoare despre trecutul acestuia. Tânărul ar suferi de psihoze, având mai multe antecedente de-a lungul vieții, potrivit informațiilor transmise de turnulsfatului.ro.

Detalii despre trecutul presupusului ucigaș: "Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase" 

Un prieten al tânărului de 24 de ani, principal suspect în cazul crimei fetei de 21 de ani, face dezvăluiri șocante despre trecutul acestuia. 

Se pare că tânărul ar suferi de mai mult timp de psihoze. Acesta ar fi fost și internat. De asemenea, prietenul acestuia a mărturisit că tânărul ar fi făcut psihoze și la locul de muncă și o dată ar fi fost găsit încercând să se sinucidă.

Citește și: Moarte învăluită în mister, la Sibiu! O tânără a fost găsită fără viață într-un apartament. Ipoteze șocanta luată în calcul de anchetatori

Prietenul suspectului: "Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase" 

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase. A avut două antecedente serioase. Una în care a mers în Păltiniș să se sinucidă, noi am mers după el și l-am găsit. La câteva zile după prima fază, în care a fugit de acasă, tot cu intenția de suicid, delira. S-au pornit atunci acțiuni de căutare, am fost și noi prezenți. L-au găsit niște oameni cu mașina, la 4 dimineața, tăiat pe mâini, plin de sânge, legat la ochi...

După câteva zile l-au eliberat, trei, dacă rețin bine, medicii au spus că nu e cazul să mai fie ținut acolo. A început apoi un tratament cu un psihiatru... Și la serviciu l-au prins cu psihoze la lucru. Sunt mulți martori care pot atesta genul ăsta de ieșiri. Acum, la fel, a plecat la Păltiniș, cel mai probabil a fost un nou episod psihotic, a mărturisit prietenul tânărului ar fi ucis-o pe fată, conform sursei citate anterior.

Prietenul acestuia a declarat că tânărul ar fi consumat substanțe interzise. 

Problema principală nu era că fuma iarbă, problema principală era că avea psihoze. Și dățile trecute au pornit de la consumul de ciuperci. Dar apoi, săptămâni întregi a rămas cu aceste episoade de psihoză, chiar dacă nu mai fuma. A mai avut un episod de auto-mutilare, atunci a fost la Urgențe și era în delir total. Nici atunci nu a fost dus la psihiatrie, a mărturisit prietenul tânărului ar fi ucis-o pe fată, conform sursei citate anterior.

Citește și: Noi informații despre crima de la Sibiu! Cum ar fi murit, de fapt, tânăra de 21 de ani? Vecinii fac mărturii șocante: "Am înţeles că i-a tăiat gâtul"

Tânărul, posibil ucigaș, ar avea probleme psihice

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce are de gând să facă Dragoș Dolănescu cu moştenirea lăsată de tatăl lui? Fiul regretatului cântăreț Ion Dolănescu dă cărțile pe față și spune ce planuri are- radioimpuls.ro

Tânărul de 24 de ani, suspect că ar fi ucis o tânără de 21 de ani, cu care s-ar fi aflat într-o relație, a fost reținut de autorități.

Anchetatorii contimnuă cercetările pentru a stabili cu exactiate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si