Cristian Pomohaci fusese invitat sa cante in cadrul unui mega concert organizat de un post de televiziune de folclor de la noi, pentru iubitorii acestui gen muzical.

Caterisit si alungat cu scandal, in vara, din parohia sa din Mosuni, judetul Mures, in urma scandalului sexual in care a fost implicat, fostul preot Cristian Pomohaci lasa senzatia ca se focuseaza pe cariera sa muzica.

Din pacate, la prima sa cantare in Bucuresti, Pomohaci i-a incurcat pe organizatori.

Vineri seara, fostul preot le-a dat teapa organizatorilor si nu a mai aparut la spectacol. Mai mult decat atat, Pomohaci si-a inchis si telefoanele, asa ca organizatorilor le-a fost imposibil sa mai dea de el. Toate acestea, in ciuda faptului ca momentul sau fusese puternic promovat pe postul tv de folclor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Stirilekanald.ro au aflat insa adevaratul motiv care a stat la baza deciziei cantaretului de a nu-si respecta angazamentul si a absenta, relative fara motiv, de la concert din Bucuresti. Din cate se pare, Pomohaci nu s-a ferit sa dea ochii cu oamenii si nici nu si-a dorit "sa dea teapa" organizatorilor, absenta sa fiind pusa pe seama unui episod tragic petrecut intr-o familie foarte apropiata lui. "A fost chemat de urgenta in Mures, la familia unui prieten de-al sau.

Acesta avea un fiu, iar baiatelul s-a spanzurat! Copilul era elev in clasa a 8-a. Este o tragedie! A fost anuntat telefonic si a plect imediat spre Mures. Sa se intample asa ceva aproape in Ajun de Sarbatori si cu un copil de nici 14 ani, e ceva foarte dureros. Parintii erau in stare de soc, asa ca el a decis sa paraseasca Bucurestiul si sa mearga acolo sa ii ajute, sa fie alaturi de familia incercata", ne-a declarat o persoana din lumea artistica. 

Scandalul sexual in care a fost implicat Cristian Pomohaci a zguduit lumea Bisericii Ortodoxe din Romania in luna iunie a acestui an. Atunci, a iesit la iveala o inregistrare in care se auzea cum preotul ii face avansuri sexuale unui tanar de 17 ani.

 

Cantaretul-preot a fost caterisit pe 27 iulie 2017, prin decizia Consistoriului Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iuliei, dupa ce a fost acuzat ca ar fi racolat un minor in scopuri sexuale.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si