Scrisoare exploziva a adeptilor lui Pomohaci pentru Patriarhul Daniel! Sorin Ovidiu Balan si Vasile Banescu, pusi la zid! Se vorbeste despre "forte oculte" si amenintari cu moartea

Aproape 1.000 de sustinatori ai lui Cristian Pomohaci i-au adresat o scrisoare deschisa lui IPS Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, prin care cer „reasezarea lucrurilor pe matca lor fireasca”, precum si „valorificarea talantilor (darurilor) Parintelui Pomohaci”.

Radu Constantin, marți 21 noiembrie 2017 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O scrisoare de 12 pagini reprezinta ultimul apel facut de adeptii lui Cristian Pomohaci catre instanta suprema in BOR, Patriarhul Daniel. In scrisoare se vorbeste despre „spectacolul grotesc si furibund” care a avut loc in media la adresa lui Cristian Pomohaci, care „a imbracat forme de exprimare a tonalitatilor de extrema dreapta fascista, amenintarea cu moartea si chiar dezbracarea (?!) de vesmintele populare romanesti”. De asemenea, se pomeneste despre forte oculte care incearca sa destabilizeze Biserica din interior.

Semnatarii scrisorii mai pomenesc despre „atacuri reactivate ca la o comanda”, principalii artizani ai acestora fiind, in opinia lor, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si Vasile Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane.
Primul este acuzat ca „staruie in inistentele lui de a-l vedea pe „popa” la parnaie”, in vreme ce al doilea este reclamat pentru ca s-a antepronuntat si ca avut mai multe declaratii tendentioase la adresa lui Pomohaci.
Scrisoarea deschisa este completata de mai multe anexe care vin sa intareasca afirmatiile din cadrul textului sau: comunicate de presa, taieturi din ziare, etc.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si