Nicia Arhir, varul Simonei Halep, s-a sinucis pe 9 martie 2015, tanarul cedand nervos dupa ce acumulase datorii uriase la camatari. Tatal acestuia, Constantin, unchiul Simonei, a trebuit sa mai traverseze un moment de cumpana pe 25 aprilie 2015, cand o explozie petrecuta la fabrica de lapte a familiei din comuna Dorobantu a omorat o femeie care lucra acolo.

Nicia Arhir
Nicia Arhir Ancheta declansata de autoritati a aratat ca victima era angajata la negru, ceea ce a adus o amenda de zeci de mii de lei pentru societatea familiei Halep.
"Colega mea, care se ocupă de caz, a stabilit că femeia nu era angajată cu forme legale, nu era instruită şi nu era aptă din punct de vedere medical!", a declarat pentru ziarul "Replica" Marian Becheanu, inspector sef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta.
In derulare se mai afla o ancheta a politiei, care a deschis un dosar de cercetare penala in rem pentru ucidere din culpa. Desi de afacere se ocupa Constantin Arhir, in acte firma care detinea fabrica ii apartinea lui Nicia, varul sinucigas al tenismenei, ceea ce inseamna ca- macar la acuzatia de ucidere din culpa- unchiul Simonei este nevinovat in fata legii.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si